Reus Deportiu - Barça Lassa: A la final de Copa (1-3)

Reus Deportiu - Barça Lassa: A la final de Copa (1-3)

Els blaugranes es disputaran el trofeu de campió de la competició del KO després de vèncer els reusencs a la semifinal

Els blaugranes es classifiquen per a la final de Copa de Lloret (1-3). El Barça Lassa ha aconseguit vèncer el Reus Deportiu en un partit en què ha dominat l’atac i la defensa. Els grans protagonistes han estat Pablo Álvarez, que ha marcat els dos gols inicials, i Sergio Fernández, que ha quallat una gran actuació aturant tres situacions d’estratègia. Pau Bargalló ha posat la cirereta al resultat i ha certificat la classificació barcelonista per a la final de Copa, la cinquena de manera consecutiva.

Troben el gol

En una atmosfera elèctrica, no s’ha trigat a veure les primeres ocasions en ambdós equips. Ara bé, solament el Barça Lassa ha pogut sostenir i, fins i tot, intensificar el perill atacant fins a la finalització de la primera meitat. Els blaugranes han visualitzat magníficament el partit, han defensat bé, s’han posicionat millor, però no han conduït la bola al fons de la porteria fins als últims instants de la primera meitat, quan Pablo Álvarez ha desviat la trajectòria d’un llançament de Bargalló, un dels més actius en els primers 25 minuts. Abans, la diana del Barça Lassa s’havia albirat gràcies a les oportunitats de Lucas Ordoñez, de falta directa, d’Alabart, de Matías Pascual i de Xavi Barrosso, que ha estavellat una pilota al pal.

A la segona meitat el Reus Deportiu ha sortit decidit a reduir distàncies. I ha protagonitzat el seu segon pal del matx. Ara bé, de l’intercanvi de cops n’ha sortit victoriós el conjunt culer. Pablo Álvarez ha marcat el seu segon gol del duel, el quart de la competició copera. El Barça Lassa ha dominat i no ha deixat que el Reus entrés a l’eliminatòria. Bona part de culpa l’ha tinguda la ràpida circulació barcelonista de la bola.

Emoció fins al final

El Reus Deportiu ha reduït distàncies a l’electrònic amb l’1-2. Ara bé, el Barça Lassa no s’ha deixat sorprendre i ha situat l’1-3. Pau Bargalló ha estat l’artífex que ha semblat fer el pas definitiu perquè els blaugranes fossin els finalistes de la Copa del Rei. A partir d’aquest moment, l’emoció l’han posada les jugades a bola aturada. La semifinal ha vist fins a quatre accions d’aquest estil, però cap gol ha arribat en aquestes situacions. Sergi Fernàndez, porter barcelonista, ha estat esplèndid i ha aturat un penal i dues faltes directes. L’electrònic no s’ha mogut més i el Barça Lassa ha aconseguit classificar-se per a la final de Copa. Així, ha assolit la cinquena final consecutiva i aspira a aixecar el tercer títol coper seguit. Al davant hi haurà el Liceo (25/02, 20.00 hores).   

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut