PSG - Juvenil A: Ja esperen els quarts (0-1)

PSG - Juvenil A: Ja esperen els quarts (0-1)

Un solitari gol de Carles Pérez en el partit jugat a França classifica els de García Pimienta per a la fase següent de la UEFA Youth League

El Juvenil A del FC Barcelona jugava sense xarxa de seguretat, però finalment no li ha fet falta. Perquè els blaugranes han derrotat el PSG a domicili, en una eliminatòria a partit únic, i s'han classificat directament per als quarts de final de la UEFA Youth League. Ho han fet després de guanyar un duel igualat, que ha costat de decantar, però que s'ha acabat decidint amb un gol de Carles Pérez (0-1). Amb el triomf i la classificació a la butxaca, els de García Pimienta ja esperen rival, que sortirà entre el guanyador de l'eliminatòria entre l'Atlètic de Madrid i el Basilea.

El gol arriba després de la represa

Tot i que els dos equips han sortit a la recerca del gol, cap ha pogut culminar les ocasions després dels primers 45 minuts. La millor opció per als locals l'ha tingut Mbe Soh, en una falta lateral d’Adli (min 11), mentre que Ballou ha estat el futbolista blaugrana que ha tingut més a prop el gol, després d'un xut amb rosca amb l'esquerra (min 29) .

El 0-0 ha trigat a trencar-se, però que finalment s'ha mogut. I ho ha fet cap al costat blaugrana, ja arrencada la segona meitat, quan Carles Pérez ha aprofitat una passada interior de Riqui Puig per marcar el gol visitant després d'un rebuig del porter del PSG (0-1, min 65).

L'acció ha resultat ser decisiva, tot i que el Juvenil A ha acabat jugant amb deu després de l'expulsió de Monchu (min 86). Però ni el triomf ni la classificació s'han escapat per a un Barça que jugarà els quarts de final el 13 o el 14 de març.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut