Valverde: “Ha estat una gran eliminatòria i hem merescut passar”

Valverde: “Ha estat una gran eliminatòria i hem merescut passar”

El tècnic barcelonista ha destacat que “l’ambició de l’equip sempre és intentar guanyar tot el que juguem”. A més, el president Josep Maria Bartomeu, ha felicitat a "l’equip i a tots els culers"

El FC Barcelona està en una nova final de Copa, la 40a en la seva història i la 5a consecutiva. El tècnic barcelonista, Ernesto Valverde, ha destacat en roda de premsa que “ha estat una gran eliminatòria i hem merescut passar”. “Ells han tingut les seves opcions i nosaltres també, però en general hem dominat els dos duels. Ens han donat algun perill a la contra, però cadascú ha jugat les seves cartes, nosaltres volíem tenir el domini”, ha afegit.

Quant a la final, Valverde ha recordat: “És la meva segona final de Copa com a entrenador i intentaré tenir més fortuna que en l'anterior,”. Pel que fa a Piqué, ha expressat que “es trobava bé i hem pensat que era moment que jugués”.

A més, l’entrenador barcelonista ha explicat: “La nostra ambició sempre és intentar guanyar tot el que juguem. El que tenim davant és una final, però ara la nostra intenció és centrar-nos en la Lliga i després en la Champions. Anar dia a dia guanyant partits i assumint els objectius, i els jugadors estan mentalitzats per afrontar el que requereix el Club”, ha conclòs. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut