El Barça, rei de les lligues d’Europa

El Barça, rei de les lligues d’Europa

Els de Valverde són els únics invictes de les cinc principals lligues europees (Laliga, Premier League, Bundesliga, Serie A i Ligue 1) i juntament amb el Porto, el Viktoria Pilsen i el Dinamo Zagreb no han perdut cap partit de Lliga

El FC Barcelona va com un tro a la Lliga i ja acumula 22 jornades consecutives sense conèixer la derrota. Ningú ha estat capaç de fer caure els blaugranes al campionat domèstic, en què han sumat fins al moment 18 victòries i quatre empats. Uns números que els porten a liderar la classificació amb una contundència incontestable. Líder amb 58 punts el Barça manté una distància de nou punts respecte al segon classificat, l’Atlètic de Madrid, principal perseguidor, mentre que el València i el Reial Madrid, tercer i quart classificat respectivament, queden a 18 i 19 punts dels culers, tot i que els blancs tenen un partit menys.

Aquestes dades mostren el Barça com l’únic equip invicte de les cinc principals lligues europees (Laliga, Premier League, Bundesliga, Serie A i Ligue 1). Tant el Manchester City, com el Bayern, el Nàpols i el PSG han cedit com a mínim una derrota a la Lliga. El conjunt de Pep Guardiola lidera la Premier amb escreix, de la mateixa manera que ho fa el conjunt alemany i el francès, mentre que el Nàpols manté una lluita aferrissada amb la Juventus per la primera plaça amb un punt de diferència entre tots dos equips.

Ara bé, a banda de les cinc principals lligues europees, s’han consultat altres lligues importants d’Europa com ara: Portugal, Croàcia, República Txeca, Polònia, Àustria, Rússia, Ucraïna i Bulgària, entre d’altres, en les quals el Porto, el Viktoria Pilsen i el Dinamo Zagreb són els tres equips que comparteixen el privilegi amb el FC Barcelona de continuar invictes a les seves respectives lligues. El Porto acumula 16 victòries i quatre empats que el porten a liderar la Lliga portuguesa per sobre del Benfica. Cal dir, però, que el conjunt portuguès té un partit ajornat al descans davant l’Estoril, amb qui perdia per 1-0.

El Viktoria Pilsen, per la seva banda, equip amb el qual els blaugranes es van trobar a la fase de grups de la Lliga de Campions la temporada 2011/12 amb dues victòries culers (2-0 a casa i 0-4 a domicili), és líder destacat a la seva Lliga amb 15 triomfs i només un empat, mentre que el Dinamo Zagreb ha guanyat 15 partits i n’ha empatat cinc i lidera la classificació. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut