Óscar Husillos es classifica per a la final dels 400 metres batent, de nou, el rècord d’Espanya (45,69)

L’atleta del Barça ha tornat a fer una demostració de força guanyant la seva sèrie a la semifinal amb un nou rècord estatal en aquesta distància

L’atleta del Barça Óscar Husillos estarà demà a la final dels 400 metres del Mundial d’atletisme indoor de Birmingham. El blaugrana ha aconseguit guanyar la seva sèrie i marcar el millor temps de la semifinal, amb una marca de 45,69. Cal destacar que aquest registre estableix un nou rècord d’Espanya en aquesta distància, i rebaixa el rècord que ell mateix tenia des de principis de febrer (45,86).

Una temporada perfecta

A més de batre el rècord d’Espanya als 200, als 300 i als 400, Husillos ha guanyat totes les curses en què ha participat aquesta temporada. Les set curses que l’atleta del Barça ha disputat les ha guanyat, i demà podria sumar una victòria més que aniria acompanyada d’una medalla d’or.

La final dels 400 metres del Mundial de Birmingham serà demà, dissabte 3 de març, a les 21.20, i es podrà veure en directe per Teledeporte.