Així serà la compra d’entrades per a la final de la Copa

Així serà la compra d’entrades per a la final de la Copa

A continuació repassem els acords de la Junta Directiva del FC Barcelona, reunida aquest dilluns en sessió ordinària a les instal·lacions del Camp Nou

La Junta Directiva del FC Barcelona, reunida aquest dilluns en sessió ordinària a les instal·lacions del Camp Nou, ha pres els acords següents:

Felicitació als equips de bàsquet i d’hoquei patins per la consecució de les respectives Copes del Rei

La Junta Directiva ha expressat la seva felicitació als equips de bàsquet i d’hoquei patins per la consecució de les respectives Copes del Rei, dos títols que han estat celebrats per l’afició del Palau, i compartits al Camp Nou en les prèvies dels partits contra el Girona CF i l’Atlètic de Madrid CF, respectivament.

Procés de sol·licitud d’entrades per a la final de la Copa, exclusiu per a socis

La setmana vinent es posarà en marxa el procés de sol·licituds de les entrades per a la final de la Copa del Rei de futbol, del proper dia 21 d’abril contra el Sevilla CF, a l’estadi Wanda Metropolitano de Madrid. Com ja és habitual, un cop tancat el procés de sol·licituds i, en cas que la demanda superi les entrades disponibles, es farà un sorteig davant de notari.

Basant-se en l’experiència de finals anteriors, enguany el procés presenta una novetat, ja implementada en els desplaçaments d’aquesta temporada, amb l’objectiu de garantir al màxim la presència de socis i penyistes a la final, i evitar-ne qualsevol possible ús fraudulent.

La recollida de les entrades es farà a destí, és a dir, a Madrid, divendres dia 20 i dissabte 21, el dia de la final. Es tracta d’evitar la revenda fraudulenta de les entrades, i de garantir que les entrades disponibles siguin íntegrament per a ús dels col·lectius socials del Club.

Les entrades seran nominals i només es lliurarà la localitat i la polsera corresponent al soci que n’hagi fet la compra i, per tant, qui haurà de fer-ne ús. El Club tornarà a donar la possibilitat als socis guanyadors a cedir l’entrada a un altre soci, omplint un formulari disponible a la web del Club.

Tal com es va acordar amb la Federació Espanyola de futbol (RFEF), cada club finalista disposarà de 23.858 entrades, mentre que la resta de l’aforament de l’estadi serà per a la RFEF. Com és habitual, el 85% de les entrades disponibles per a aquesta final, un total de 20.279, es repartiran entre els socis, 16.223, i els penyistes, 4.056. El 15% restant, és a dir un total de 3.579, seran per a compromisos esportius i institucionals del Club, i per a acords comercials amb els patrocinadors.

Recordem que els preus de les entrades oscil·laran entre els 45 i els 190 euros.

Als pròxims dies el Club informarà de tots els detalls de l’operativa de sol·licitud i recollida de localitats.

Acord de renovació amb el Shanghai Pudong Development Bank

La Junta Directiva ha aprovat la proposta de renovació de l’acord entre el FC Barcelona  i el  Shanghai Pudong Development Bank.  D’aquesta manera aquest banc comercial continuarà ostentant la condició de partner regional del Club a la Xina per dues temporades més, fins al juny de l’any 2020, i el de banc oficial de FC Barcelona en aquest país asiàtic.

Fundat l’any 1992, i amb seu a Xangai, el Shanghai Pudong Development va ser un dels primers centres de targetes de crèdit de la Xina en ser reconegut oficialment, i als últims anys s’ha posicionat a l’avantguarda de les finances digitals.

Aquest acord forma part de l’estratègia d’expansió comercial global impulsada pel Club en els darrers anys, en l’àmbit dels patrocinis regionals en els diferents mercats estratègics.

Informe de Gestió de l’Agrupació Barça Jugadors

La Junta Directiva ha convidat a l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ), encapçalada pel seu president, Ramon Alfonseda, i el seu director gerent, Lluís Ortiz de Zevallos, a presentar l’informe de gestió corresponent a l’exercici 2017. Aquesta entitat té com a missió vetllar per la qualitat de vida de l’exjugador del FC Barcelona, promoure els valors del Barça i de l’esport, i mantenir la memòria històrica. Els jugadors i tècnics de les plantilles professionals de futbol del FC Barcelona aporten un 80% del seu pressupost mitjançant el 0,5% del seu salari. Recordem que un altre 0,5% del salari dels tècnics i jugadors es cedeix a la Fundació Barça.

Aquest darrer any, l’ABJ ha destinat la meitat dels seus ingressos a ajudes directes a exjugadors. La resta s’ha destinat a l’àrea de formació i desenvolupament, que durant l’any 2017 ha permès facilitar un lloc de treball a més de 20 exjugadors, a programes d’assistència, a l’àrea esportiva, a l’àrea social, i a programes com Solidaritat i Esport, amb una col·laboració creixent amb la Fundació Barça.

En relació amb aquest darrer àmbit, la Junta Directiva ha estat informada del partit que l’ABJ jugarà el proper mes de juny al Líban, en el marc de les accions que la Fundació Barça desenvolupa als camps de refugiats de la vall de la Bekaa.

Actualment l’Agrupació Barça Jugadors té 1353 socis, dels quals 794 són exjugadors, i un total de 380 beneficiaris.   

Balanç de la jornada “És futbol, i és femení”

La Junta Directiva ha fet un balanç molt positiu de la jornada organitzada pel Grup Edelmira Calvetó que sota el títol “És futbol, i és femení” es va dur a terme el passat dia 8 de març, amb motiu del Dia Internacional de les Dones. La Junta Directiva s’ha felicitat tant per la qualitat de les ponències, com per l’assistència i el seguiment de la jornada, que s’emmarca en l’objectiu fixat en el Pla Estratègic 2015-2021. La Junta Directiva assumeix en tota la seva dimensió el repte de donar a la dona el  paper que es mereix al si del FC Barcelona, en el camí cap a la plena igualtat, i cap al seu reconeixement en totes les àrees de l’Entitat, conscient del camí que encara queda per recórrer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut