Ampliació de la promoció especial per veure 'Sugar' al teatre Coliseum

Ampliació de la promoció especial per veure 'Sugar' al teatre Coliseum

Un 25% de descompte per als socis del FC Barcelona en les sessions dels dijous que queden fins al 22 d'abril

L'exitós musical de Broadway, produït per Som-hi Films, és a Barcelona en la seva quarta temporada. El Teatre Coliseum és l'espai on actualment es pot assistir a les representacions de Sugar, Con faldas y a lo loco, un any després d'haver-se representat al Teatre Tívoli de Barcelona.

En aquesta ocasió els socis del FC Barcelona gaudeixen d’un 25% de descompte en les sessions de tots els dijous i després d'ampliar-se el temps de representació de l'obra, aquesta promoció per assistir a aquest divertit espectacle es pot aprofitar fins al 22 d'abril.

La novetat principal d'aquesta quarta temporada es troba dins del mateix teatre: gràcies a la col·laboració de Cutty Sark el Coliseum es converteix en el Club 23, un local inspirat en els anys 20 on el públic pot gaudir d'un còctel mentre veu l'espectacle. La platea passa a tenir taules i cadires des d'on els espectadors poden veure l'obra alhora que gaudeixen d'una beguda, com si fossin en un club de Chicago de l'any 1929.

Un musical que no s'atura

El musical de Broadway, estrenat el 1972 al Majestic Theatre de NYC, està basat en la pel·lícula Some Like It Hot - Con faldas y a lo loco (1959), i ubica la seva història al Chicago del 1929, durant el període de la llei seca nord-americana, quan dos músics es veuen obligats a marxar de la ciutat després de ser testimonis d'un enfrontament entre dues bandes de gàngsters.

Sugar va ser finalista dels Premis Max de les Arts Escèniques com a millor espectacle musical o líric, i va obtenir el Premi de la Crítica al Millor Musical 2015, quatre nominacions als premis Butaca 2016 i va guanyar el Premi del Públic BroadwayWorld Spain 2017 al Millor Musical.

L’espectacle va començar les seves primeres funcions al Teatre Gaudí la temporada 2015/16, i va tornar la temporada 2016/17 a l'Eixample Teatre, on es van exhaurir les entrades.

Com s’hi pot assistir?

S’hi pot assistir mitjançant compra online i adquirint un màxim de quatre entrades per carnet de soci per a les sessions dels dijous a través de l’enllaç que apareix al final d'aquesta informació.

Codi d’accés: sugarfcb

Les entrades comprades online es reben directament a l’adreça electrònica amb la qual s’ha fet la compra. Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l’entrada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut