El Cadet B amplia diferències

El Cadet B amplia diferències

Els nois de Sergi Milà superen per 2-0 al Sant Ildefons i ja lideren el Grup 1 de Preferent amb 15 punts d’avantatge respecte el segon classificat en un cap de setmana amb 11 victòries i dos empats

SANT CUGAT ESPORT - CADET A

El líder no afluixa (0-7)

Golejada del Cadet A de Franc Artiga al camp del Sant Cugat Esport per seguir imposant la filosofia culer en Lliga (0-7). Els blaugranes no van veure perillar en cap moment el partit i menys quan van anar caient els gols. El principal protagonista de cara a porta va ser Andy Villar amb un pòquer. El davanter blaugrana va signar els dos primers gols als minuts 6 i 23 i va tancar la golejada amb el 0-6 i el 0-7 als minuts 77 i 79. Jaume Jardí, en dues ocasions, i Martí Riera arrodonir la victòria. El següent partit del Cadet A, líder amb sis punts d’avantatge respecte l’Espanyol, serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Sabadell, que ocupa la catorzena posició. 

CADET B – SANT ILDEFONS

Amplien l’avantatge a la Lliga a 15 punts (2-0)

El Cadet B de Sergi Milà es va emportar ahir la victòria contra el Sant Ildefons en un partit incòmode, on li va costar imposar el seu estil de joc, on el millor van ser els dos gols blaugranes anotats, un en cada part, per Mamadou (m. 18) i Fermín, en una gran jugada individual (m. 75). Entre aquestes dues jugades van ser moltes les construccions de joc que va intentar el Cadet B, però sense fortuna gràcies a la concentració defensiva visitant. Els blaugranes lideren ara el Grup 1 de Preferent amb 15 punts d’avantatge respecte el Cornellà B i el Sant Ildefons. La propera jornada jugaran al camp del Prat, onzè classificat.

CORNELLÀ - INFANTIL A

S’emporten un empat en un camp complicat (1-1)

La visita a Cornellà va acabar amb el quart empat de la temporada (1-1). Els barcelonistes no van poder aconseguir la tercera victòria seguida en lliga tot i que van disposar de més oportunitats que el rival. El matx es va complicar per l’Infantil A quan en els primers compassos el conjunt local es va avançar en el marcador gràcies al gol de Iker Almena en el llançament d’una falta. Els de Carles Martínez van remar per situar la igualada.

Gavi trencava l’hermetisme defensiu del Cornellà al minut 47 i permetia als culers sumar un punt més al capdamunt de la taula. No obstant això, l’immediat perseguidor, l’Espanyol, va retallar a quatre punts la distància. El pròxim matx de l’Infantil A serà contra el Sant Gabriel, vuitè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. 

INFANTIL B - CAMBRILS UNIÓ

S’abonen al triomf (5-1)

Els nois de David Sánchez van imposar el seu estil de joc en un partit que sempre van tenir dominat (5-1). El mètode de l’Infantil B es caracteritza per ser solidaris en atac i, per tant, en repartir-se els gols. El matx contra el Cambrils Unió no va ser una excepció, cinc golejadors diferents: Elliot, Iker Bravo, Amadou, Llorenç i Solo Traoré. D’aquesta manera, la diana visitant es quedà en una anècdota. Els nois de David Sánchez van sumar tres punts més per mantenir el pols a dalt de la taula amb la Escuela San Pedro San Pablo, el següent rival, que es troba a només un punt de l’Infantil B tot i que els tarragonins tenen un partit més disputat.

Abans del partit, els jugadors de l’Infantil B van tenir un gran gest de valors amb el seu company Ferran Baqué, lesionat de llarga durada. Tots van sortir al camp amb una samarreta blava on es podia llegir ‘Ànims Ferri!’.

ALEVÍ A - IGUALADA

Mostrant-se intractables des de la primera posició (7-1)

Els blaugranes no donen opció als rivals. A la Ciutat Esportiva Joan Gamper, davant el Igualada, es va sumar el 19è triomf 20 partits de Lliga. Els nois entrenats per Marc Serra no van deixar entrar en el partit als visitants amb els progressius gols de Ianis Tarba, que va signar un hat trick, Alejandro Domínguez, Jan Quiles, Héctor Fort i Iván Rodríguez. Amb aquesta golejada l’Aleví A continua una jornada més com a líder destacat amb 14 punts d’avantatge respecte la Damm B. El proper partit dels blaugranes serà contra la Escola Futbol Gavà, que ocupa el setè lloc.

MANLLEU - ALEVÍ B 

Victoria de deu (0-10)

Espectacular victòria de l’Aleví B del Barça comandat per un immens Pol Montesinos que va anotar quatre gols, sumant així 20 dianes en el que porta de temporada, amb una mitjana de 1,3 gols per partit. Pels nois de Jordi Pérez també van sucar Daniel Tristán Gudjohnsen, que va inaugurar el marcador, Tomás Marqués, autor de dos dianes, i Jan Encuentra, Santos Ortiz i Nicolás Expósito autors d’un gol cadascun. L’Aleví es manté líder amb un punt d’avantatge respecte l’Espanyol. La propera jornada intentaran seguir la seva espectacular trajectòria al campionat en el partit que els enfrontarà al Sant Gabriel, desè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

ALEVÍ C – CASTELLDEFELS

Una autèntica piconadora (10-2)

L’Aleví C de Dani Horcas es va mostrar com una autèntica piconadora el passat dissabte contra el Castelldefels (10-2). El Barça va aconseguir la victòria gràcies al seu joc vertical, propi de l’ADN Barça, i poc a poc van anar arribant els gols. Landry Ferré va anotar quatre, mentre que la resta se’ls van repartir entre Jofre Torrents (2), Shane Kluivert, Marc Bernal, Gibert Jordana i David Escoda. L’Aleví C lidera el Grup 1 de la Primera Divisió amb 11 punts d’avantatge respecte el Sant Ildefons i el Cornellà C. La propera jornada jugaran, precisament, al camp del Sant Ildefons en un partit on poden ampliar diferències al front de la Lliga.

MARTINENC – ALEVÍ D

Golejada de campionat (1-11)

El líder de la categoria no va fallar i en la seva visita al camp del Martinenc es va endur una contundent victòria (1-11). Els protagonistes del partit van estar molt repartits, destacant Jan Martínez i Lassana Diaby, amb un hat-trick cadascun, Quim Junyent, amb un parell de dianes i Albert Navarro, Nouhoun Sylla i Gerard Ruiz de Valdivia amb un gol per cap.

El proper partit dels nois de Pau Moral, líders amb 6 punts d’avantatge respecte l’Europa B, els enfrontarà al Badalona, sisè classificat, i intentaran seguir amb la ratxa de victòries que els mantingui en la primera posició del campionat.

BENJAMÍ A – ESCOLA FUTBOL GAVÀ

Segueix la temporada perfecta (9-0)

Els nois d’Óscar Jorquera segueixen intractables i van derrotar amb contundència a l’Escola Futbol Gavà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (9-0). El protagonisme golejador culer va estar molt repartit, tot i que va destacar Samakou Nomoko amb un espectacular hat trick, que el situa amb 50 gols al campionat, líder indiscutible. També van destacar Madou Murcia, que va marcar els dos primers gols del partit, Roger Casadevall, que també en va fer dos, i Michal Zuk, que va jugar al Benjamí A degut a les lesions d’alguns jugadors, i Jaume Aghayedo, amb un gol cadascun. La propera jornada el Benjamí A, líder amb 8 punts d’avantatge sobre el Cornellà B, s’enfrontarà a domicili al camp del Igualada, vuitè classificat.

ESCOLA FUTBOL MATARÓ – BENJAMÍ B

Contundent victòria a domicili (1-5)

Els barcelonistes van emportar-se la victòria del camp de l’Escola Futbol  Mataró després d’un partit brillant que va suposar la vintena victòria de la temporada i mantenir la condició d’invictes. El marcador el va inaugurar un Pol López que va anotar els dos primers gols culers. Després vindrien els gols d’Álex Cantarell, Sergio, en pròpia porta, i l’últim, per tancar el marcador, de Biel Cabezas. El Benjamí B de Juanan Gil es manté líder amb 9 punts d’avantatge respecte la Damm A. La pròxima jornada reben la visita del Parets, sisè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

CUBELLES – BENJAMÍ C

Mantenen el ple de victòries a la Lliga (0-6)

El Benjamí C d’Albert Puig va aconseguir una bona victòria en la seva visita al camp del Cubelles, on va on va destacar per sobre de tothom David Obinna, autor d’un hat-trick. El jugador culer segueix sent el màxim golejador de l’equip amb 27 dianes aquesta temporada, amb una mitjana de 1,4 gols per partit. Els altres barcelonistes que van sucar van ser Iu Martínez, Fran Orduña i Michal Zuk. Desprès d’aquesta victòria el Benjamí C, líder amb 6 punts d’avantatge sobre el Cornellà D, ja pensa en la propera jornada que els enfrontarà al Can Buixeres, darrer classificat de la Lliga.

BENJAMÍ D – DAMM B

Empat in extremis (3-3)

El Benjamí D, en un partit molt complicat contra la Damm, va poder salvar un punt als darrers minuts del partit que li segueixen donant vida de cara a lluitar pel campionat. Malgrat que l’equip de David Sánchez va començar avançant-se al marcador de la mà de Bryant Villalba, la Damm B va aconseguir remuntar el partit fins a situar el 1-2 al marcador. Minuts més tard, de nou era Bryant qui donava ales als culers empatant a 2 al marcador tot i que l’alegria va durar poc, degut a que Enzo feia un gol per la Damm, que semblava quasi definitiu l minut 38. No obstant això, Ethan Rodríguez va aconseguir marcar el 3-3 in extremis en el temps afegit. Amb la derrota del líder, l’Hospitalet, el Barça retalla un punt en la classificació i es situa a tres punts de distància a la segona posició ja pensa en la pròxima jornada que l’enfrontarà al Viladecans B, penúltim classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

PREBENJAMÍ – CIUDAD COOPERATIVA C

Triomf incontestable (9-0)

Els blaugranes van aconseguir una còmoda victòria davant la Ciudad Cooperativa. Com ha succeït al llarg de la temporada, el gol del Prebenjamí va estar molt repartit en el matx. Fins a sis futbolistes blaugranes  van contribuir a la golejada: Jaime Arenas (3), Sergi Font (2), màxim anotador culer en Lliga, Erik Rodríguez, Ignasi Bassas, Iñaki Piña i Moaad Raihani. Amb aquest triomf els de Dani Segovia mantenen  la segona plaça empatats a 48 punts amb el líder, el Pubilla Casas. El següent partit serà contra el Santfeliuenc, el darrer classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut