Barça Lassa – BM Logronyo La Rioja: Victòria contundent (37-27)

Una gran segona meitat ha permès als blaugranes emportar-se la victòria i deixar així la competició regular encarada

Continuen guanyant. Bona victòria del Barça Lassa en un partit que s’ha decidit a l’inici de la segona meitat. El BM Logronyo visitava el Palau Blaugrana immers en una bona dinàmica després d’aconseguir nou dels últims deu punts disputats, però els barcelonistes han estat molt contundents i continuen invictes a la Lliga Asobal. Els homes de Xavi Pascual han aconseguit una nova victòria en una competició domèstica que dominen amb autoritat. En l’apartat ofensiu, Dika Mem (7 gols) i Valero Rivera (6 gols) han estat els màxims anotadors locals.

El duel ha començat amb un Barça Lassa endollat, cosa que ha permès als culers agafar una renda de quatre gols al marcador de la mà d’un inspirat Dika Mem −referent ofensiu durant tot el duel−, que ha fet gala de la seva qualitat amb múltiples assistències i el seu gran llançament exterior. Tot i així, el líder de la competició tenia dificultats per agafar distàncies al lluminós. El conjunt visitant aconseguia anotar amb facilitat a base de contracops i llançaments de set metres que l’han portat a reduir la distància fins als dos gols (17-15) abans d’arribar al descans.

El Barça trenca el partit

El pas per vestidors ha esperonat els blaugranes, que han sortit disposats a assegurar el partit. El conjunt de La Rioja ha provat de jugar sense porter durant els primers atacs de la segona meitat, buscant així la superioritat ofensiva, però els locals han ajustat la defensa, fet que els ha permès recuperar pilotes i aconseguir gols fàcils.

Defensa i contracops

El Barça Lassa ha seguit imposant el seu ritme ràpid de joc i han anat augmentant la distància en el marcador. Borko Ristovski oferia un gran repertori d’aturades que facilitaven sortir ràpid al contracop, i Aron Palmarson dirigia el joc en l’aspecte ofensiu. Gràcies a aquesta combinació, el Barça Lassa ha aconseguit una renda de deu gols que ha sabut gestionar fins al final del matx.