Barça Lassa – Montreux HC: Victòria plàcida per tancar la fase de grups (3-0)

Els blaugranes han guanyat còmodament l’últim partit de la fase de grups de la Lliga Europa contra el conjunt suís i ja pensen en els quarts de final contra el Follonica

El Barça Lassa ha tancat amb solvència la fase de grups de la Lliga Europa superant el conjunt suís del Montreux per 3 a 0 en un partit en què han debutat a la màxima competició europea els joves Àlex Joseph, Pablo Najera i Marc González. Això ha permès que durant uns minuts de la primera meitat coincidissin al parquet del Palau cinc jugadors formats al planter blaugrana: els tres citats anteriorment juntament amb Egurrola i Alabart. A la prèvia del matx, l’Infantil amb la Minicopa i els d’Edu Castro amb la Copa del Rei han ofert els títols al Palau.

El partit ha començat amb els dos conjunts intercanviant jugades d’atac molt perilloses que desfeien, sense problemes, els porters: Egurrola per al Barça i Jean-Pierre per al Montreux. Un cop han anat passant els minuts no hi ha hagut color i els blaugranes han dominat el joc a plaer, arribant amb perill constant a la porteria de l’equip suís.

Després de repetides ocasions de Panadero, el marcador l’ha inaugurat Lucas Ordóñez amb un remat al segon pal sense oposició. Durant els següents minuts el matx ha seguit la mateixa tònica: superioritat culer i Jean-Pierre Vizio salvant el Montreux. No obstant això, no ha pogut aturar Àlex Joseph, que ha aprofitat una gran acció individual de Najera i ha aconseguit el segon per als blaugranes.

A la segona meitat el Barça Lassa ha controlat el joc a plaer, fent valer el marcador favorable assolit a la primera. L’argentí Lucas Ordóñez, al minut 26, ha aconseguit el tercer per als culers, que després han mantingut el resultat fins al final del duel.

Quarts de final a la vista

Els d’Edu Castro, que després del partit d’avui han tancat una fase de grups perfecta amb sis triomfs en sis enfrontaments (l’únic equip europeu a aconseguir-ho), ja pensen en els quarts de final de la Lliga Europa, que els enfrontarà al Follonica els dies 24 de març a Itàlia i el 7 d’abril al Palau. Abans, però, els d’Edu Castro visitaran la pista del Girona en el duel corresponent a la jornada 21 de l’OK Lliga.