Fiabilitat a la porteria blaugrana

Fiabilitat a la porteria blaugrana

Els d’Ernesto Valverde han deixat a zero el rival en 17 dels 28 partits de Lliga, i són un dels equips que més cops ho ha aconseguit en les principals lligues europees, juntament amb l’Atlètic de Madrid i la Juventus

A Màlaga la porteria blaugrana va ser un mur. D’aquesta manera, es va donar continuïtat a la tònica de la temporada: és difícil marcar gol als d’Ernesto Valverde. A La Rosaleda es va elevar la xifra a 17 partits deixant a zero el rival en Lliga, una dada que solament pot superar l’Atlètic de Madrid, amb un més. I si atenem a les cinc grans competicions domèstiques europees, només la Juventus (també amb 18). A més, el Barça és el segon conjunt menys golejat, amb només 13 gols encaixats en 28 jornades, un més que els matalassers.

L’hermetisme defensiu blaugrana s’ha construït des de Ter Stegen fins als davanters. Tot l’equip defensa. La pressió alta dels davanters, el bon paper de l’última línia defensiva i les bones actuacions del porter alemany han contribuït a aconseguir les bones estadístiques a la porteria. Contra el Màlaga va brillar la coralitat defensiva, però en anteriors partits Ter Stegen ha realitzat intervencions de mèrit que han contribuït a la imbatibilitat blaugrana en Lliga. Una bona prova en són les seves actuacions contra Athletic, Vila-real, Atlètic i Reial Madrid.

També cal destacar els números en Champions i en Copa. A Europa, el Barça, empatat amb el Liverpool, és l’equip que més vegades ha mantingut la porteria a zero, un total de cinc partits. I en Copa no ha concedit diana en sis matxs de vuit. Així doncs, fer gol a Ter Stegen i Cillessen  s’ha convertit en una odissea per als rivals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut