Barça Femení – Olympique de Lió: Entrades exhaurides al Miniestadi!

Barça Femení – Olympique de Lió: Entrades exhaurides al Miniestadi!

Abans de la tornada dels quarts de Champions, el Mini esgota per segona vegada a la història tota la seva disponibilitat en un partit de futbol femení
Aquest dimecres a la tarda s’han exhaurit totes les entrades disponibles al Miniestadi per al Barça-Olympique de Lió, corresponent a la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions. Cal recordar que totes les entrades eren gratuïtes i que el dilluns 19 es va obrir el període per part dels socis del FC Barcelona i un dia més tard a tota la resta d’aficionats.

Així, el Mini ha esgotat tota la seva disponibilitat per segona vegada en un partit de futbol femení: la primera va ser a l’anada de les semifinals de l’edició anterior de la Champions League, davant del París Saint-Germain. Llavors hi van acabar assistir 10.352 espectadors.

Aquesta vegada, el dimecres a partir de les 19 hores (en directe per Barça TV), el Femení intentarà remuntar un 2-1 al totpoderós Olympique de Lió per accedir a les semifinals de la Champions League per segon cop consecutiu.  
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut