Jure Dolenec: “El vestidor confia en la remuntada”

Jure Dolenec: “El vestidor confia en la remuntada”

El lateral eslovè, que va jugar quatre temporades al Montpeller, explica en una entrevista a Barça TV les claus per superar el conjunt francès i accedir als quarts de final de la Lliga de Campions

Jure Dolenec va passar quatre temporades a Montpeller, i està vivint una eliminatòria de vuitens de final de la Lliga de Campions amb un caire especial. El lateral eslovè del Barça Lassa va visitar fa uns dies la que va ser casa seva durant quatre anys, i aquest dissabte rebrà al Palau els companys amb qui va compartir vestidor abans de vestir de blaugrana. Abans del partit, en què el Barça Lassa buscarà remuntar els tres gols de desavantatge, Dolenec ha concedit una entrevista a Barça TV en què explica les claus per superar el conjunt francès.

La manera de treballar del tècnic, Patrice Canayer, o els jugadors més determinants del Montpeller són algunes de les qüestions que repassa Dolenec durant l’entrevista, en què demostra un castellà prou fluït després d’uns mesos a Barcelona. L’eslovè, a més, assegura que, tot i la dificultat que suposarà capgirar tres gols, “el vestidor confia en la remuntada”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut