Oportunitat per enganxar-se a la lliga

Oportunitat per enganxar-se a la lliga

El Barça Lassa afronta dos partits vitals en els propers 10 dies de cara a les aspiracions d’abordar la segona plaça i seguir lluitant per acabar líders la lliga regular

S’ha acabat el dol per la Copa. L’equip encara manté totes les opcions obertes a la lliga, la UEFA Futsal Cup i la Copa del Rei, tres reptes il·lusionants que obliguen a l’equip a aixecar-se i mirar endavant.

A un mes vista de la Final Four, el calendari obliga ara a centrar-se en la lliga. Ara mateix el Barça és tercer a la classificació, a un punt de ElPozo -segon- i a cinc punts de Movistar Inter –líder i amb un partit menys-. Ja no queda marge d’error tenint en compte que l’objectiu és seguir aspirant al liderat al final de la lliga regular, o si més no a una segona posició final que dóna avantatge de camp als playoff fins a la final.

Només queden sis partits per acabar la lliga regular, cinc dels quals es jugaran abans de la Final Four: Osasuna (fora), Movistar Inter (casa), Llevant (fora), Peñíscola (casa) i Santiago (fora); a més de la última jornada ja després de la Final Four contra Gran Canària (fora).

Especialment importants són els dos propers partits de lliga. En els propers deu dies, l’equip viatjarà a Pamplona per visitar la difícil pista del quart classificat, Osasuna Magna (divendres, 23 març, 21,15h), i rebrà la visita del líder Movistar Inter al Palau (dimecres, 28 març, 21,15h).

Andreu Plaza: “S’ha de creure en aquest equip”

El tècnic envia un missatge a l’afició a través dels mitjans després de l’eliminació a la Copa. “Demano a l’afició que tingui confiança i cregui en nosaltres perquè estem fent tot el possible per aixecar un títol”, diu Andreu Plaza. El tècnic recorda que “encara aspirem a tres títols, estem a la final four i a la final de la Copa del Rei, és un any important per a nosaltres i necessitem més que mai el suport de la nostra gent”, argumenta Plaza.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut