Reserva la teva entrada per a la Final Four de Saragossa!

Reserva la teva entrada per a la Final Four de Saragossa!

Ja es poden demanar entrades a través del Club per a la Final Four de la UEFA Futsal Cup que es disputarà a Saragossa els propers 20 i 22 d’abril i que enfrontarà el Barça Lassa amb Movistar Inter a les semifinals

L’ afició ha de ser més que mai el sisè jugador per ajudar l’equip a guanyar la tercera UEFA Futsal Cup. I per aconseguir-ho, el Club posa les màximes facilitats per aconseguir entrades per la Final Four que es disputarà al Pavelló Príncep Felip de Saragossa entre el 20 i el 22 d’abril.

ENTRADES

El preu de les entrades és d’entre 8 i 10 euros per jornada, segons la categoria. La primera jornada de semifinals és el divendres dia 20 d’abril: Györ-Sporting Club de Portugal (18h) i Movistar Inter-Barça Lassa (21h). La segona i última jornada serà el diumenge 22 d’abril: tercer i quart lloc (17h) i final (20h).

RESERVES: La sol·licitud d’entrades s’ha de fer a través de l’adreça de correu electrònic futbolsala@fcbarcelona.cat

REGAL ASSEGURAT

Tothom que compri els abonaments per a la Final Four  a través del Club té un regal assegurat: una samarreta exclusiva pensada per animar l'equip a Saragossa! Un regal que també serà el millor record de la Final.

PAQUET COMBINAT AMB FINAL COPA DEL REI

Fes doblet amb la Final Four de UEFA Futsal Cup i la final de Copa del Rei de futbol! El Club i FCB Viatges posen a disposició dels socis la opció de viatjar a la Final Four de la UEFA Futsal Cup de Saragossa els dies 20 i 22 d’abril i traslladar-se el dissabte dia 21 d’abril a Madrid per viure també la Final de la Copa del Rei de futbol.

El paquet combinat inclou desplaçaments i trasllats en autobús, entrades per a les dues jornades de la UEFA Futsal Cup i dues nits d’hotel a Saragossa.
Preu Soci (ENTRADES FINAL COPA DEL REI NO INCLOSES): 139 euros
Preu Penyista/Soci compromís (ENTRADES FINAL COPA DEL REI NO INCLOSES): 159 euros
Més Info: A l’OAB del FC Barcelona o clica aquí 
Reserves: fcbdesplacaments@fcbarcelona.cat

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut