Sammic Hosteleria – FC Barcelona Lassa B: El filial agafa aire (66-86)

Els d’Alfred Julbe sumen el 10è triomf del curs a Azpeitia en un matx en què Kurucs (23 punts), Martínez, Gerun i Marc Garcia han brillat

El Barça Lassa B ha donat aquest diumenge, a la pista del Sammic Hosteleria, un cop d’autoritat guanyant per 66-86. El matx ha estat controlat pels blaugranes en la primera part, marxant al descans manant per 14 punts (32-46) i en el segon temps els catalans han sabut mantenir la diferència i han arribat a vèncer per trenta punts.

Decisiu Kurucs

I és que la primera part dels blaugranes ha estat marcada per la bona feina de tot l’equip, però en especial de Rodions Kurucs. El letó del Barça Lassa ha anotat 10 punts en els primers minuts per donar els primers avantatges (14-15, min 6) a un equip que ha marxat al final dels primers deu minuts manant per sis punts, 17-23.

En el segon període han aparegut més homes com Sergi Martínez, Diagne, Marc Garcia o Gerun, que han fet augmentat l’avantatge fins al 28-46, que ha estat la màxima diferència dels catalans fins al moment. A més, Kurucs s’ha enfilat fins als 17 punts i el resultat al descans era esperançador: 32-46.

Garcia recupera sensacions

En la represa, el Sammic Hosteleria basc s’ha apropat a deu punts, 38-48, però un parcial de 0-8 dels blaugranes ha tornat a donar una bona renda als blaugranes (38-56, min 26), que posteriorment ha estat eixamplada. I és que la bona feina de Font, Sergi Martínez i Gerun, combinada amb la inspiració de Kurucs i Garcia ha servit per tancar el tercer quart amb un avantatge de 25 punts: 42-67.

Amb el triomf gairebé al sarró calia segellar-ho. La gran feina sota els taulers de Martínez i Gerun s’ha vist acompanyada de la recuperació a nivell anotador d’un Marc Garcia que ha situat el 46-76 al minut 33 de partit. En l’últim tram del partit el matx, com era de preveure, el Barça B ha perdut intensitat, i els locals han maquillat el marcador final de 66-86 en la que ha estat la 10à victòria del Barça Lassa B aquest curs a la LEB Or.

Amb aquest triomf, els d’Alfred Julbe empaten a victòries amb dos equips més, Iberostar Palma i el Clavijo, a falta de sis partits per disputar-se.