Madrid CFF – FC Barcelona Femení (prèvia): Tornada a la Lliga

Madrid CFF – FC Barcelona Femení (prèvia): Tornada a la Lliga

16 hores, Gol: L’equip afronta una sortida fonamental en plena marató de desplaçaments i partits
Tercer partit fora de casa en vuit dies. Després de la decepció a Huelva (1-1) i de plantar-li cara al millor equip del món a Lió (2-1), el Barça visita aquest diumenge el Madrid CFF amb l’objectiu d’aconseguir tres punts vitals per disputar el títol de Lliga. En queden 21 i, malgrat el cansament, no es pot permetre el luxe de cedir-ne més. És per això que l’equip aparca la Champions League fins al dimecres que ve al Miniestadi i només visualitza un escenari: guanyar a Matapiñonera.

Es tracta d’un escenari conegut, ja que és on a la temporada passada es van jugar els quarts de final de la Copa de la Reina. Llavors, el Barça va superar la Reial Societat amb un gol a la pròrroga de Bárbara Latorre (1-0). El rival, el Madrid CFF, res té a veure amb el que a la primera volta va caure per 7-0 a la Ciutat Esportiva. En aquell moment ocupava la part baixa de la taula, mentre que ara està instal·lat entre els vuit primers. Deu partits invictes en tenen la culpa.

Torna Mariona

La millor notícia abans del desplaçament la protagonitzava Mariona Caldentey. Quatre mesos després de la lesió en un genoll, la ‘9’ blaugrana ja té l’alta mèdica i entrava a la convocatòria de 19 futbolistes. És la següent: Ràfols, Marta Unzué, Melanie, Losada, Gemma, Marta Torrejón, Mariona, Olga García, Alexia, Patri, Paños, María León, Duggan, Bárbara, Bussaglia, Andonova, Martens, Aitana i Morroni.

Es quedaven a Barcelona Line Røddik, Ruth i Andrea, per decisió tècnica; Andressa Alves i Fabiana, que ja s’han concentrat amb el Brasil per la disputa de la Copa Amèrica, així com la lesionada Leila Ouahabi.

Les declaracions de Fran Sánchez

“Només hi ha un pensament al vestidor, que és el partit de Madrid. No podem tenir cap interferència al cap perquè el partit és fonamental”.

“El Madrid CFF no ha perdut cap dels últims 10 partits, ha fet 3 empats i 7 victòries, estant en una dinàmica molt positiva i és un repte jugar amb un rival amb aquest nivell de forma. Hi anirem amb clares intencions d’anar a pel partit”.

“Sortirem amb el millor equip possible, amb les jugadores que estiguin en les millors condicions per jugar el partit. És molt important i no podem pensar en res més que no sigui en guanyar-lo”.

Les declaracions de María León

“Sigui a casa o a fora, cada partit és diferent i no es repeteix. Cal preparar-se específicament, no tindrà res a veure amb la primera volta. La situació no és la mateixa ni per a elles ni per a nosaltres”.

“Serà un partit dur. Segurament després del resultat que van treure a la jornada anterior estaran més crescudes. Aquell camp el recordo de la Copa (temporada passada) i és difícil”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut