Anadolu Efes – FC Barcelona: Últim partit europeu a domicili del curs

Anadolu Efes – FC Barcelona: Últim partit europeu a domicili del curs

Els blaugranes visiten Istanbul amb el gran repte de sumar el desè triomf de la temporada a l’Eurolliga (dijous, 19:45h)

El Barça Lassa disputa aquest dijous, a les 19:45h i en directe per Esport 3 i Movistar+, la jornada 29 de la Lliga Regular de l’Eurolliga a la pista de l’Anadolu Efes d’Istanbul. Els de Pesic visiten un rival que actualment ocupa l’última posició de la classificació amb el gran repte de vèncer en el que serà l’últim desplaçament europeu del curs.

El rival

Tot i ocupar l’última posició, amb un balanç de 6 triomfs i 22 derrotes, l’equip d’Istanbul compta amb jugadors de primer nivell. El seu home més destacat és Errick McCollum amb 14,5 punts per partit, seguit de ben a prop de Bryant Dunston (10.4 punts i 5,6 rebots), Stimac (9,5) i Simon (9,4). A més, tampoc cal oblidar jugadors com Derrick Brown, Toney Douglas, Motum o Sonny Weems, que en els cinc partits que ha disputat ha anotat 15,2 punts per partit.

El Barça

El conjunt blaugrana ha viatjat cap a Istanbul amb un total de 12 jugadors, entre els quals hi ha Kurucs i Atoumane Diagne, mentre que el capità Juan Carlos Navarro, amb descans per decisió tècnica, s’ha quedat a Barcelona. Els homes d’Svetislav Pesic volen acabar l’Eurolliga amb bon sabor de boca i per aconseguir el 10è triomf del curs al Sinan Erdem Dome d’Istanbul hauran d’estar concentrat els 40 minuts en defensa.

Les declaracions

Svetislav Pesic

“El partit d’Efes ha de servir per millorar coma  equip. Per sort tenim de nou Hanga amb l’equip i demà serà una bona oportunitat per a ell, per trobar el seu ritme. Un partit a Istanbul sempre és interessant”

“Per a nosaltres jugar fora és important, el nostre objectiu és la Lliga Endesa i hem de jugar molts partits fora de casa. Ens hem d’adaptar a jugar fora de casa i aquest partit contra l’Efes ens ajudarà a això”.

Adam Hanga

“Han estat tres setmanes llargues per a mi. A poc a poc ja estic amb l’equip, l’altre dia ja vaig jugar alguns minuts i vaig entrant en dinàmica”

“Tots els partits que queden a Europa són importants i anem a Istanbul amb l’objectiu de vèncer i hem de demostrar que som millors”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut