Una gran jornada abans de la Setmana Santa

Una gran jornada abans de la Setmana Santa

Tots els equips que van poder jugar van guanyar en un cap de setmana marcat per l’ajornament dels partits del Cadet A, Infantil A i Benjamí B per la forta pluja

CADET B – AT. SEGRE

Triomf de líder i la Lliga quasi a tocar (6-0)

Els nois de Sergi Milà no afluixen. Els blaugranes van derrotar el Atlètic Segre a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en un partit molt seriós i amb una alta eficàcia golejadora. Els golejadors van ser Eric Cañete va obrir el marcador al minut 18 i després, abans del descans, van arribar els gols de Quetglas (m. 31) i Juanda (m. 39). A la segona part, van ser Simons (m. 52), Marc Pelaz (m. 56) i Leo dos Reis (m. 76) els que van arrodonir la victòria. El Cadet B, líder destacat de la categoria amb 17 punts d’avantatge respecte el Viladecans, visitarà la propera jornada el camp del Barcelonista Terlenka, cinquè classificat de la lliga, però abans disputarà a partir de dimecres la Mecup 2018 a Menorca.

ATLÈTIC SEGRE - INFANTIL B

Alçament de moral (0-6)

Triomf balsàmic pels de David Sánchez al camp de l’Atlètic Segre. Els culers venien de caure en el partit anterior al camp de la Escuela San Pedro San Pablo i no volien sumar una nova ensopegada. El gol matiner d’Amadou (m. 5) va aplanar el camí cap a la victòria. Jan Molina, Solo Traoré (2), Elliot Cervellera i Pau Ortega van ser els encarregats de materialitzar el 0-6 definitiu en un partit que els blaugranes sempre van tenir controlat gràcies al seu bon joc. El següent matx de l’Infantil B, segon a dos punts del líder, tot i tenir un partit menys disputat, serà contra l’Aqua Hotel Futbol Club, que ocupa la setena plaça, però abans viatjaran a Irlanda per jugar el Torneig St. Kevin’s.

ALEVÍ A - SABADELL

Victòria en el partit dels gols (7-4)

L’Aleví A de Marc Serra va superar el Sabadell en un matx plegat de gols i en el qual els dos equips van destacar per la seva vessant ofensiva. Malgrat que els visitants van ser capaços de marcar-li quatre dianes al líder indiscutible de la categoria, els culers van aconseguir fer-ne set i així emportar-se els tres punts del matx. Els golejadors blaugranes van ser Marc Guiu, Jan Quiles, Alejandro Domínguez, Bryan Ramírez, Hèctor Fort, per partida doble, i el capità Pau Prim, que va tancar el marcador. El proper partit de l’Aleví A de Marc Serra, líder amb 14 punts d’avantatge sobre la Damm B,  serà al camp del Can Rull, que ocupa posicions de descens, però abans disputaran aquesta Setmana Santa el MIC, de Futbol 11, a la Costa Brava.

VIC RIUPRIMER REFO - ALEVÍ B

Triomf sense fissures (0-4)

Els barcelonistes no es van deixar sorprendre pel quart classificat i van dominar el partit des dels primers compassos gràcies al gol de Ethan Torreira (m. 11). La superioritat blaugrana es va anar segellant de manera progressiva, a mesura que van arribar els altres gols del matx. Dani Gudjohnsen (m. 28), Nicolás Expósito (m. 41) i un gol en pròpia porta del Vic van situar el 0-4 definitiu.

D’aquesta manera, l’Aleví B va donar continuïtat a l’espectacular trajectòria al campionat: 21 victòries i un empat. Uns números que situen als de Jordi Pérez com a líder, amb 4 punts d’avantatge respecte un Espanyol A que té un partit menys disputat. En la següent jornada el Sant Cugat, desè, visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper per enfrontar-se als blaugrana, però abans l’Aleví B jugarà el Torneig MIC, en el seu cas de Futbol 7, a la Costa Brava.

ALEVÍ C - SITGES

Intractables al front de la classificació (3-1)

No queden adjectius per descriure la trajectòria de l’Aleví C en la Lliga. Contra el Sitges va arribar el 21è triomf en 21 partits. Ple absolut. No obstant això, en el matx d’aquesta jornada, els de Dani Horcas van haver d’esforçar-se molt per superar el Sitges. Tot es va posar de cara amb les dianes blaugranes de David Escoda (m. 9) i Marc Bernal (m. 21), segon màxim golejador de l’Aleví C i de la competició.

El trajecte cap a la victòria va trobar un petit obstacle, el gol del conjunt visitant. Però els blaugranes no es van deixar sorprendre i en només tres minuts van situar, de nou, la distància de dos gols. El gol Xavi Castellanos va assegurar el triomf culer (m. 37). L’electrònic no va patir més canvis i l’Aleví C, líder amb 11 punts d’avantatge respecte el Cornellà C, es va endur el triomf. El següent matx serà contra el Fontsanta-Fatjo, quinzè classificat, però abans l’Aleví C disputarà, formant equip amb l’Aleví D, el Torneig de Futbol 11 Vila de Perelada.

SARRIÀ CP - ALEVÍ D

No fallen en un partit important (2-9)

Enmig d’una gran pugna per la Lliga, els culers visitaven el camp del CP Sarrià, un equip compacte que mai posa les coses fàcils. No obstant això, els blaugranes no van fallar i amb una gran actuació van emportar-se els tres punts cap a casa. Malgrat que els locals es van avançar amb un gol d’Àlvar, la maquinària barcelonista va començar a funcionar gràcies a un gol de Rubén Núñez, al qual li seguirien els de Denis Cruz, Albert Navarro, Nouhoun Sylla, Jan Martínez, per partida doble, Lassana Diaby, també en dues ocasions, i un altre de Rubén Núñez. Els de Pau Moral, líders amb sis punts d’avantatge rspecte l’Europa B, s’enfrontaran la pròxima jornada al Racing de Sarrià, onzè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, però abans disputaran, formant equip amb l’Aleví C, el Torneig de Futbol 11 Vila de Perelada.

BENJAMÍ A - VILASSAR MAR

Només saben guanyar (9-2)

El Benjamí A és un equip indomable, si més no, així ho demostren els seus resultats: ple de victòries en les 22 jornades de Lliga disputades. Aquest cop li va tocar al Vilassar visitar la Ciutat Esportiva Joan Gamper, que va marxar amb un contundent 9-2 en contra. Els visitants van colpejar primer i al minut u van obrir el marcador, però aquest Barça mai dóna el seu braç a tòrcer i només un minut després Arnau Marés feia l’empat pels blaugranes. I així van anar caient els gols: Samakou Nomoko, per partida doble, David Julià, Albert Vicens, Roger Casadevall i Pedro Demiddi, el protagonista del matx amb un hat-trick. Els nois d’Óscar Jorquera, líders amb 11 punts d’avantatge respecte el Cornellà B, hauran de visitar la propera jornada el camp del Vila Olímpica, que ocupa posicions de descens, però abans disputaran la Íscar Cup 2018 a Medina del Campo.

BENJAMÍ C – IGUALADA B

Triomf en un gran partit del col·lectiu sota la pluja  (11-0)

Els barcelonistes van derrotar el Igualada B en un gran partit dels jugadors d’Albert Puig, en el qual va destacar un home: David Obinna. El pitxitxi blaugrana va aconseguir cinc dels onze gols que va anotar el Benjamí C i ja suma 36 gols al campionat, amb una mitja de 1,7 dianes per partit. No obstant això, un altre jugador culer va destacar per damunt de tots i no és un altre que Michal Zuk, que amb els seus quatre gols anotats ja en suma 28. Els altres golejadors del partit van ser Iu Martínez i Marc García, amb un gol per cap. El proper partit del Benjamí C, líder amb 6 punts d’avantatge respecte el Cornellà D, serà contra l’Hospitalet B, sisè classificat, a l’Estadi Olímpic de la Feixa Llarga, però abans viatjaran a Portugal per jugar la Ibercup Cascais 2018.

IGUALADA C - BENJAMÍ D

Segueixen invictes a la caça del líder (1-5)

El dissetè triomf de la temporada va arribar a Igualada després de vèncer per 1-5. El partit va portar bones notícies des de l’inic. Els blaugranes Pedro Demiddi i Bryant Villalba (2) van situar el 0-3 amb un quart d’hora. L’Igualada C va semblar entrar al matx amb el 1-3, però va ser un miratge. Així doncs, el Benjamí D va sentenciar amb dos gols més obra d’ Ivan Campillo i Fernando Mazón.

Aquest triomf permet als nois de David Sánchez seguir invictes en competició domèstica amb  17 victòries i quatre empats. El Benjamí D segueix en la segona plaça de la taula a només tres punts del primer lloc que ocupa l’Hospitalet. El següent duel dels culers serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra la Fundació Esportiva Grama, que ocupa la tretzena posició, però abans disputaran el Torneig Primer Toque a Castelló.

PREBENJAMÍ - ESPLUGUENC

Volen la Lliga i no afluixen (8-0)

El Prebenjamí ho té clar i va a per la lliga. Els de Dani Segovia són conscients que no poden fallar en cap jornada i així ho van demostrar derrotant a l’Espluguenc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. En una jornada passada per aigua els barcelonistes van emportar-se els tres punts gràcies als gols de Sergi Font, Guiu Xuclà i al doblet de Daniel Gallego, Jaime Arenas i Ignasi Bassas. En la propera jornada, els culers, colíders amb el Pubilla Casas, afrontaran una difícil sortida al camp del tercer classifica, l’Escola Collblanc-Torrassa, però abans disputaran a Illescas (Toledo) el Memorial Carlos Luís Alonso.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut