Messi:

Messi: "Intento fer jugar més l'equip"

L'astre argentí del FC Barcelona ha parlat per al programa La Cornisa, d'Amèrica TV, i ha tractat diferents temes personals i futbolístics

Leo Messi es troba en un moment idoni. Amb el naixement del seu tercer fill en el pla personal i en un gran estat de forma a nivell esportiu, el crac argentí del FC Barcelona ha parlat per al programa d'Amèrica TV, la Cornisa. Especialment sobre el pròxim Mundial de Rússia, que començarà en pocs mesos, però també sobre temes personals i futbolístics. Per exemple, sobre l'evolució del seu joc. "Abans agafava la pilota i intentava fer la meva jugada. Avui intento fer jugar més l'equip, que passi la pilota per tots i no ser tan definidor. Intento fer moure l'equip des d'un altre lloc. Segueixo corrent com ho he fet sempre, però de diferent manera", ha explicat.

Un canvi que es porta veient des de fa temporades, però que podria tenir un punt de partida. "L'arribada del meu primer fill em va fer obrir la ment i ara em prenc les coses d'una altra manera. El futbol està ple de sorpreses i no sempre es pot guanyar. Vaig aprendre a conviure amb que no sempre es pot guanyar", ha afegit.

"Em vaig adaptar ràpid a Barcelona"

Messi també ha parlat dels seus inicis, que no van ser fàcils. En el seu viatge a Barcelona, ​​el va acompanyar tota la família, però amb el pas del temps va haver de prendre una decisió. Explica que la seva mare va tornar a Argentina amb la seva germana petita i es va quedar sol amb el seu pare. Tot i que no era una situació agradable, no ho va dubtar en cap moment: "El meu pare em va preguntar si volia tornar, però jo li vaig dir que em volia quedar perquè veia que la possibilitat era real. Em vaig adaptar ràpid a Barcelona".

El Mundial, un compte pendent

A pocs mesos de l'inici del Mundial de Rússia, l'argentí també ha parlat sobre les possibilitats d'aixecar el títol. Després de tres finals i tres derrotes -una al Mundial i dues a la Copa Amèrica-, que han dolgut molt, ara afronta la competició sabent que pot passar de tot, però amb la il·lusió de poder aixecar el títol: "En qualsevol part del món esperen que l'Argentina es proclami campiona. Però jo estic intentant viure el dia a dia i no cremar etapes fins al juny. De totes maneres, somio en jugar la final i poder aixecar la Copa. Quedar tan a prop en les últimes edicions va ser molt dolorós".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut