L’enèsima exhibició de Lionel Messi

Davant l’Athletic Club el crac argentí va completar una primera part de somni, en què va anotar el segon gol del triomf blaugrana i va oferir una vegada més el seu repertori ofensiu en el dia que va arribar als 500 gols amb el 10 a l’esquena

Leo Messi no es cansa mai de brillar. El crac argentí va tornar a oferir una altra exhibició sobre la gespa del Camp Nou, aquest cop davant l’Athletic Club. El FC Barcelona va vèncer els bascos per 2-0 amb gols d’Alcácer i Leo Messi en una magnífica primera part de tot l’equip i sobretot amb un Messi estel·lar.

L’argentí va anotar el segon amb un gran xut des de fora de l’àrea després d’una bona assistència de Dembélé, però, a més, va portar de bòlit tota la defensa basca durant els primers 45 minuts. Eslàloms, retalls, túnels, assistències..., Messi va treure a relluir tot el seu gran repertori ofensiu una vegada més.

La diana que va aconseguir el ‘10’ blaugrana va suposar la número 500 lluint precisament aquest dorsal amb el FC Barcelona, i a més Messi acumula ja 9 temporades consecutives marcant –com a mínim– 25 gols a la Lliga. Unes xifres de rècord per a un jugador de llegenda. Gaudeix, amb el vídeo següent, de l’espectacular primera meitat de l’astre argentí!