El Camp Nou no falla en el tram decisiu de la temporada

El Camp Nou no falla en el tram decisiu de la temporada

L’afició blaugrana sap la importància que té la seva presència a les grades de l’Estadi i en els darrers quatre partits la mitjana d’assistència ha estat de 89.252 espectadors, uns registres espectaculars

El tram més decisiu de la temporada ja és aquí i els aficionats blaugrana ho saben, amb el FC Barcelona viu a les tres competicions: líder destacat a la Lliga amb 11 punts sobre el segon, als quarts de final de la Lliga de Campions, on s’enfrontarà a la Roma, i també classificat per a la final de Copa del Rei (contra el Sevilla), en què és la quarta final copera consecutiva blaugrana.

L’afició culer sap la dificultat d’aquest últim tram i també la seva importància per a l’equip. Els aficionats animant des de les grades del Camp Nou suposen el jugador número 12 i una injecció de moral i força per als jugadors barcelonistes, i en els darrers partits a l’Estadi ho han tornat a demostrar. Un total de 85.417 espectadors van presenciar el Barça-Girona, 90.356 davant l’Atlètic de Madrid, 97.183 contra el Chelsea i, finalment, 84.053 aficionats diumenge passat contra l’Athletic Club. Una mitjana de 89.252 espectadors en els darrers quatre partits al Camp Nou, uns registres simplement espectaculars.

 Així doncs, l’últim mes ha estat tot un èxit al temple blaugrana, on el barcelonisme ha respost per ajudar l’equip a continuar complint els seus objectius. Tot i que a l’inici de temporada la mitjana de públic estava per sota de l’habitual, al moment decisiu els culers no han fallat. Ara, amb els quarts de la Lliga de Campions i les darreres jornades de Lliga, els aficionats culers de ben segur continuaran omplint les graderies del Camp Nou per donar suport als homes de Valverde.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut