La Confederació Mundial de Penyes llença la primera edició de Junts+

La Confederació Mundial de Penyes llença la primera edició de Junts+

El programa busca potenciar l’esport base a través d’acords de col·laboració entre penyes i entitats esportives

La Confederació Mundial de Penyes llença la primera edició de Junts+, un innovador programa que té com a objectiu donar suport a l’esport base mitjançant acords de col·laboració entre penyes i entitats esportives de la seva zona.

La primera penya beneficiària del programa ha estat la PB d’Arbúcies, de la Federació de Penyes Barcelonistes del Gironès, Selva, Garrotxa i Pla, que el passat dilluns 9 d’abril va signar un acord de col·laboració amb l’Escola de Futbol Arbucienca (EF Arbucienca), de la seva localitat, en un acte institucional a l’auditori de les instal·lacions del club gironí.

Esport i germanor, protagonistes de la jornada

Durant l’acte, més d’una trentena de nens integrants dels tres equips benjamins de l’EF Arbucienca i els seus familiars van rebre el carnet de penyista de la mà del president de la Federació de Penyes Barcelonistes del Gironès, Selva, Garrotxa i Pla, Joaquim Vall·llosera i del membre de la Comissió Social responsable de penyes del FC Barcelona, Dani Sala. També hi va assistir a l’esdeveniment l’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga i la presidenta del club local, Núria Badia.

A més, els infants van assistir a una xerrada sobre hàbits saludables impartida per Denis Silva, entrenador del Juvenil B del Barça i membres del seu equip tècnic tot just abans de començar amb un entrenament personalitzat impartit pels tècnics de la Barça Escola i els de la EF Arbucienca. Finalment, es va fer entrega de material esportiu relacionats amb aquests hàbits beneficiosos.

Amb aquesta acció, la Confederació Mundial de Penyes espera multiplicar el nombre de penyistes inscrits a la organització, ja que els integrants de l’entitat esportiva agermanada i els seus familiars passaran a formar part de la penya. Alhora, les penyes i entitats esportives participants rebran el suport tant de la Confederació, que els hi atorgarà material i organitzarà diverses activitats formatives, com del FC Barcelona, que oferirà assessorament professional a les penyes i els clubs agermanats.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut