Herbalife Gran Canària – FC Barcelona Lassa: Partit de màxima exigència a Las Palmas

Herbalife Gran Canària – FC Barcelona Lassa: Partit de màxima exigència a Las Palmas

Els de Pesic, després de finalitzar la participació a l’Eurolliga, busquen a Gran Canària un triomf per consolidar-se a la part alta (18:30h, #0 de Movistar+)

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 18:30h i en directe per #0 de Movistar+, l’Herbalife Gran Canària. Els blaugranes, que tenen un balanç de 17 triomfs i vuit derrotes, visiten el cinquè classificat, que es troba a dos triomfs dels catalans. El matx tindrà un component molt especial per al Barça Lassa, ja que fa poc mes d’un mes els de Pesic es van convertir en campions de la Copa del Rei al Gran Canaria Arena.

El rival

Compta amb un equip que combina molt experiència i anotació en diferents posicions. Tot i que l’exblaugrana Marcus Eriksson, que serà baixa per lesió, és el seu màxim anotador amb 11,8 punts per partit, l’equip que entrena Luis Casimiro sempre té un jugador que pot canviar el signe del partit. Eulis Báez (10,2), DJ Seeley (11,1), Pablo Aguilar, Ondrej Balvin (8,4 punts i 5,8 rebots, Nico Brussino, Niko Radicevic, Albert Oliver, Gal Mekel o els també exblaugranes Xavi Rabaseda i Oriol Paulí poden anotar i liderar l’equip canari.

El Barça

Ha viatjat a las Palmas de Gran Canària amb 12 jugadors, entre els quals també hi ha Víctor Claver, que va ser baixa en l’últim partit d’Eurolliga amb molèsties en el genoll, mentre que són baixa segura per lesió Séraphin, Sanders i Marc Garcia. Els de Svetislav Pesic volen tornar al camí de la victòria en competició domèstica després de la derrota patida al Palau contra l’Estudiantes i, d’aquesta manera, seguir aspirant a la segona posició que actualment ocupa el Baskonia. Els llocs capdavanters de la classificació estan molt igualats i no val a badar en aquest tram final de la Lliga Regular.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut