Leo Messi, nou Ambaixador de Turisme Responsable de l'Organització Mundial de Turisme

Leo Messi, nou Ambaixador de Turisme Responsable de l'Organització Mundial de Turisme

El secretari general de l'Organització Mundial del Turisme (OMT) de les Nacions Unides, Zurab Pololikashvili, va procedir al nomenament de l'argentí aquest passat dissabte, al Camp Nou, després del Barça - Leganés

Leo Messi és el nou Ambaixador de Turisme Responsable de l'Organització Mundial del Turisme (OMT) de les Nacions Unides. Un nomenament que va ser dut a terme el passat dissabte, al Camp Nou, en una trobada mantinguda després del Barça - Leganés i que va comptar amb la presència del secretari general de l'organització, Zurab Pololokashvili.

Aquest càrrec té com a objectiu fomentar i promocionar el valor dels viatges responsables i, per a Messi, és un honor poder formar part del projecte. "L'Organització Mundial del Turisme de les Nacions Unides treballa perquè el turisme sigui una font de desenvolupament i estic feliç per unir-me a aquesta tasca, la de promocionar el turisme responsable. Sempre que he viatjat m'ha permès conèixer altres cultures i societats, així com altres formes de veure el món, la qual cosa crec que és molt enriquidor", va afegir l'argentí.

D'aquesta manera, Messi se suma a Fernando Hierro i Vicente del Bosque, dues figures públiques seleccionades per reflectir la unió de l'esport i el turisme i del poder transformador del turisme responsable a les nostres societats.

Per a l'OMT, comptar amb un futbolista com Messi suposa "poder seguir compartint amb tothom els valors positius i els beneficis reals que el turisme representa". "Messi trenca tots els superlatius com a esportista i és un exemple que la voluntat, el treball constant i la perseverança produeixen bons resultats. Ens honora que s'hagi sumat a la causa de l'OMT", va sentenciar Zurab Pololokashvili.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut