Espanya, Anglaterra i Holanda apunten al Mundial

Les tres seleccions, amb important representació barcelonista, sumen victòries determinants a domicili per liderar els seus grups
La segona i definitiva jornada de l’aturada de seleccions ha estat satisfactòria pels interessos de les internacionals del Barça Femení. Totes elles l’han tancada com a líders del seu grup de classificació per al Mundial de França 2019. A continuació repassem els compromisos:

Àustria – Espanya (0-1)
Amb cinc culers a l’onze (Marta Torrejón, María León, Patri, Alexia i Olga García), la selecció espanyola feia una passa de gegant cap al Mundial. En un partit equilibrat, reedició dels últims quarts de final de l’Europeu, un gol de l’exblaugrana Jenni Hermoso -assistida per María León- a la segona meitat va decidir la cinquena victòria en cinc jornades d’Espanya. Vicky Losada, en els últims dotze minuts, seria la sisena barcelonista en intervenir.

Bòsnia i Hercegovina – Anglaterra (0-2)
Triomf vital de les lionesses de Toni Duggan a domicili. I és que amb els tres punts es col·loquen líders de grup, amb dos més que Gal·les. Precisament Duggan obria el marcador amb una diana d’oportunista al minut 58 i Taylor el tancava en temps afegit.

Irlanda – Holanda (0-2)
Per la via ràpida sentenciava l’Holanda de Lieke Martens un duel clau per a la primera posició de la Lligueta. Als 22 minuts ja vencien per 0-2 les oranje, que d’aquesta manera s’escapen al capdamunt de la classificació amb tres punts més que la mateixa Irlanda.

França – Canadà (1-0)
L’amfitriona del Mundial, amb Élise Bussaglia titular, va guanyar per 1-0 el Canadà en un amistós disputat a Rennes. L’autora de l’únic gol del matx va ser Le Sommer al minut 10.

215 minuts per a Morroni
La lateral gala del Barça va jugar íntegrament els dos últims partits del torneig sub23 celebrat a La Manga davant de Suècia (4-1) i Noruega (3-1). Sumant-hi els 35 minuts del debut amb Itàlia (6-0), n’ha acumulat 215.