Barcelona es prepara per a la Copa d’Espanya Júnior d’hoquei gel

Barcelona es prepara per a la Copa d’Espanya Júnior d’hoquei gel

La pista de gel del FC Barcelona acollirà aquest cap de setmana aquest torneig, en el qual participen La Nevera Majadahonda, el CG Puigcerdà, el Txuri Urdin i el Barça

Els propers dies 7 i 8 d’abril la Pista de Gel del FC Barcelona serà la seu de la Copa d’Espanya Júnior d’hoquei gel. Al llarg del cap de setmana es jugarà aquesta competició del KO, que començarà dissabte amb els dos partits de les semifinals (14.30 hores el primer partit i 21.00 hores el segon) i acabarà diumenge amb la gran final (21.00 hores).

El Barça, un dels favorits

La primera semifinal la jugaran La Nevera Majadahonda, el campió de la LNHH Júnior, i el CG Puigcerdà. Al vespre, a partir de les 21.00 hores, es jugarà l’altra semifinal, entre el Barça i el Txuri Urdin. Els blaugranes esperen repetir les victòries de la Lliga davant aquest rival, el qual van superar en tots els enfrontaments de la fase regular (4-6, 2-1, 3-7 i 10-0), així com en el partit de la fase final (6-0).

Els guanyadors de cada una de les semifinals s’enfrontaran a la gran final en el partit que es jugarà diumenge a les 21.00 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut