Bartomeu: “Em sap greu pels aficionats del Barça”

Bartomeu: “Em sap greu pels aficionats del Barça”

El president blaugrana ha afegit: “La Roma ha jugat millor, els vull felicitar perquè són justos semifinalistes de Champions”

El FC Barcelona ha caigut a Roma per 3-0 en el partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions i ha quedat eliminat de la competició. El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, ha declarat al finalitzar el partit: “Em sap greu pels aficionats del Barça, tenim una gran tristesa tots. Ho sentim molt per tots els culers del món, però tenim un equip molt competitiu que s’aixecarà”.

Bartomeu també ha explicat: “La Roma ha jugat millor, són justos semifinalistes. Felicitem a la Roma, i ara toca analitzar millor el partit d’avui i pensar en la Lliga i la Copa”. “Ens han dominat el partit, ens han tancat bé i s’ho han cregut”, ha afegit el president blaugrana.

A més, el president barcelonista ha explicat: “Teníem una gran il·lusió per arribar a semifinals, vam fer un gran partit d’anada. Cada any volem guanyar la Champions, ara toca analitzar tot bé”. “Dono també les gràcies a tots els que ens han vingut a animar a l’estadi, em sap molt greu”, ha conclòs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut