Dyego amplia el contracte fins al 2020

Dyego amplia el contracte fins al 2020

Després de Sedano, Joselito, Roger, Ferrao i el tècnic Andreu Plaza, ara li toca el torn a Dyego que amplia per una temproada més el seu vincle contractual amb el Club i signa fins al 2020

El Barça Lassa de futbol sala s’ha assegurat la continuïtat de Dyego fins al 2020. El brasiler acabava contracte el juny del 2019 i ha ampliat per una temporada el seu vincle amb el Club. La de Dyego és la sisena renovació al Barça Lassa de futbol sala des que va començar l’any després de Sedano, Roger, Joselito, Ferrao i el tècnic Andreu Plaza. Tots fins al 2020, excepte Ferrao que va signar fins al 2021.

Cinquena temporada al Club

Dyego viu actualment la seva cinquena temporada al FC Barcelona Lassa. Va arribar al Club al gener del 2014 i, pocs mesos després, es proclamava campió de la UEFA Futsal Cup, amb un gol seu inclòs en la final contra el Dinamo de Moscou (2-5). Com a blaugrana ha guanyat precisament una UEFA Futsal Cup (2013/14), una Copa del Rei (2013/14) i quatre Copes Catalunya.

La temporada passada va ser proclamat millor ala i MVP de la Lliga, i ja ha marcat 100 gols amb la samarreta del Barça Lassa, comptant totes les competicions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut