El pavelló Juan Carlos Navarro s’acomiada amb la mel a la boca

El pavelló Juan Carlos Navarro s’acomiada amb la mel a la boca

El Barça CBS disputarà aquest dissabte l’últim partit com a local després d’una temporada en la qual les blaugranes han fregat les fases d’ascens en el seu primer any en aquesta categoria

La lliga Femenina 2 s’acomiadarà aquest dissabte del pavelló Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat. Això sí, ho farà per tornar la propera temporada gràcies a la magnífica campanya que el primer equip del Barça CBS ha realitzat.

Una campanya de somni

El conjunt dirigit per Mateo Rubio rebrà dissabte el Patatas Hijolusa en l’últim partit com a locals de les blaugranes. El Juan Carlos Navarro ha estat una pista de somni per a les catalanes que han guanyat 9 enfrontaments dels 12 que han disputat a casa. Una estadística que es suma als bons resultats, també fora de casa, en la que ha estat la primera temporada de l’equip a la Lliga Femenina 2.

Finalment el Barça CBS no serà a les fases d’ascens a la màxima categoria espanyola de bàsquet femení, tot i haver estat bona part de la temporada entre les quatre millors de la lliga. Un fet però, que no li treu mèrit a una temporada per emmarcar de les blaugranes que volen acabar d’arrodonir fent un bon paper en els dos últims compromisos d’enguany.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut