El Barça d’hoquei herba busca el seu límit

El Barça d’hoquei herba busca el seu límit

Els blaugranes reben el Club Egara, un dels equips de la zona alta de la classificació, en un matx que mesurarà fins on pot aspirar el Barça aquesta temporada

El conjunt d’Oriol Torras es posarà a prova aquest diumenge en el partit corresponent a la tretzena jornada de lliga (12.45h). Els blaugranes reben un dels equips més potents de la Divisió d’Honor masculina, el Club Egara. El Barça, que arriba al matx de diumenge amb mitja permanència al sac després de la victòria davant el SPV Complutense, es posarà a proba per saber fins a on pot arribar aquesta temporada.

Un Barça sorprenent que encara vol més

Cal destacar que la temporada d’aquest Barça ja és per emmarcar. A diferència de l’any passat, en el qual els blaugranes van patir per salvar la categoria, enguany els d’Oriol Torras ja tenen la permanència quasi certificada matemàticament. A més, els blaugranes han estat a un gran nivell de forma posant contra les cordes als equips grans de la lliga. De fet, el Barça va fregar la victòria en els dos enfrontaments davant el RC Polo, i van guanyar l’Atlètic Terrassa en el partit de la primera volta disputat al Pau Negre.

A tota aquesta gran actuació a la lliga, cal afegir-li el tercer lloc recollit a la Copa del Rei en la qual els blaugranes van superar als quarts al Júnior i van guanyar l’Atlètic Terrassa en la final de consolació.

El Pau Negre, un fortí

Un dels factors a tenir en compte pel partit d’aquest diumenge és el factor Pau Negre. Dels 14 punts que el Barça ha sumat aquesta temporada 10 han estat jugant com a local. En total, 3 victòries, 1 empat i només dues derrotes.

D’altra banda, l’Egara arriba com a quart classificat de la lliga amb 24 punts després de 7 victòries, 3 empats i dues derrotes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut