Ernesto Valverde: “La Roma no és cap sorpresa, ja va jugar molt bé a la fase de grups”

Ernesto Valverde: “La Roma no és cap sorpresa, ja va jugar molt bé a la fase de grups”

El tècnic blaugrana nega qualsevol favoritisme i ha assegurat que “s’hauran de fer dos grans partits per passar de ronda”

Ernesto Valverde ha comparegut davant dels mitjans en la prèvia de l’anada del FC Barcelona – AS Roma. El tècnic barcelonista ha assegurat que “la Roma no és cap sorpresa”, perquè “si mires els partits de la fase de grups, va jugar molt bé”. El tècnic ha recordat que l’equip de Di Francesco va guanyar el seu grup per davant del Chelsea i l’Atlètic, i ha assegurat que l’equip haurà de fer “dos grans partits per passar de ronda”.

Sobre els quarts de final, Valverde creu que es decidiran per petits detalls “pel nivell que hi ha”. Per al tècnic, aquest és un encreuament “atractiu i que afrontem amb molta il·lusió”. A més, ha reconegut que seria interessant “no encaixar cap gol i guanyar a l’anada”. El tècnic també ha volgut negar qualsevol favoritisme blaugrana: “quan la pilota engegui a rodar, tot pot canviar”, ha explicat.

El preparador blaugrana ha detallat els principals perills del conjunt italià, com són el seu joc de posició, la pressió alta que fa o el seu poder a pilota aturada. A més, Valverde ha assegurat que, el fet que la Roma jugui a la Serie A, “assegura que sigui competitiu”. Finalment, el de Viandar de la Vera ha confirmat que espera un Camp Nou amb una gran entrada, ja que “la gent estarà molt endollada. Entrem en la fase decisiva de la temporada i la gent n’és conscient”, ha assegurat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut