Anthony Borges, l’heroi del tiroteig a Florida, rep la samarreta del Barça

Anthony Borges, l’heroi del tiroteig a Florida, rep la samarreta del Barça

L’estudiant que va formar part de la Barça Academy de Fort Lauderdale el 2016 i que va salvar la vida a 20 companys va sortir dimecres de l’hospital
Anthony Borges, el noi de 15 anys que va convertir-se en l’heroi del tiroteig de l’institut de Florida el 14 de febrer passat, ha rebut la samarreta del FC Barcelona. Cal recordar que tots els jugadors del primer equip van signar una samarreta que se li va enviar fa unes setmanes en reconeixement a la seva valentia en no dubtar a posar la seva vida en perill per salvar 20 companys de classe.

L’estudiant que el 2016 va formar part de la Barça Academy de Fort Lauderdale, una de les sis que el Club té als Estats Units, va ser donat d’alta aquest dimecres i ja ha sortit de l’hospital on estava ingressat.

Convidat a Barcelona

A l’Anthony encara li queda un gran somni per complir: viatjar a Barcelona per visitar el Camp Nou i conèixer els jugadors del primer equip. En conèixer la història pel periodista Santiago Segurola, i a través de l’Àrea de les Barça Escoles del Club, el FC Barcelona es va mobilitzar per contactar amb la família, posar-se a la seva disposició i convidar-lo a Barcelona.

El pare de l’Anthony ha agraït el suport del Barça, que s’ha ofert a ajudar a recuperar l’alegria del noi fent-lo venir a Barcelona tan aviat com sigui possible.

A més, el seu pare, Royer Borges, ha obert un compte en una plataforma de micromecenatge, ‘go.fund.me’, per recaptar fons que ajudin a pagar les despeses mèdiques del seu fill, i la resposta està sent molt satisfactòria. Ja han superat el mig milió de dòlars i el Barça vol ajudar-lo a incrementar aquesta quantitat posant els seus mitjans a la seva disposició perquè el seu missatge arribi a tothom que vulgui col·laborar en la recuperació de l’Anthony.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut