Sevilla Atlètic – Barça B: Superats per l’efectivitat andalusa a pilota aturada (3-1)

Els de Gerard López cauen a terres andaluses, després de dominar la primera meitat i tenir les millors ocasions del matx, però encaixen tres gols al segon temps

Derrota del Barça B al camp del Sevilla Atlètic per 3-1. Un partit en què els de Gerard López han disposat de les millors ocasions a la primera meitat, amb dos xuts al pal –un a cada meitat –, però que l’efectivitat andalusa, sobretot a pilota aturada, ha suposat la derrota dels blaugranes. Amb 2-0 al marcador Vitinho ha retallat distàncies, però el conjunt andalús ha sentenciat amb el 3-1 quan quedaven menys de 20 minuts per al final.

En els primers minuts el joc s’ha concentrat al centre del camp, amb el Sevilla Atlètic i el Barça B intentant tenir el control de la pilota. Abel Ruiz ha estat el primer a generar perill. En un córner servit per Nahuel al segon pal i pentinat per Martínez, el davanter blaugrana ha enviat la pilota al pal als 20 minuts de joc. Qui ha estat a punt d’avançar el Barça B ha estat Nahuel amb un xut creuat dins l’àrea, però el porter Juan Soriano ha tret una mà salvadora.

El conjunt local no s’ha arronsat i ha estat a punt de marcar en dues ocasions, però Ortolá ho ha evitat perfectament les dues vegades. En la primera, desviant la pilota sota els pals i, en la segona, sortint a la frontal de l’àrea per evitar el xut del Sevilla Atlètic. Els blaugranes han buscat el gol amb insistència. Primer a través d’una nova aproximació d’Abel Ruiz, que ha vist com el seu xut sortia massa alt, i després seria Hongla, que s’ha hagut de retirar lesionat just abans del descans.

Domini i ocasions blaugranes

El Barça B ha continuat amb el control del partit en els primers minuts de la represa. Els culers han tingut dues clares ocasions per avançar-se en el marcador. En primer lloc Aleñá ha enviat al pal un xut a l’interior de l’àrea que ha picat en a la banda dreta i s’ha passejat per la línia de gol abans de rebotar amb l’altre pal. A continuació seria Vitinho qui fregaria el gol amb un xut que ha sortit fregant la porteria andalusa.

Reacció andalusa

Quan millor estava el conjunt dirigit per Gerard López ha arribat el gol del Sevilla Atlètic. En una jugada a pilota aturada González ha pogut rematar a l’interior de l’àrea una pilota penjada. Pocs minuts després, novament en una falta, el Sevilla Atlètic ha tornat a marcar. En aquest ocasió, una falta lateral que la defensa no ha encertat a refusar-la i Álex Muñoz ha marcat el 2-0.

El Barça B ha retallat distàncies amb un gol de Vitinho en evitar un mal refús del porter local en la sortida d’un córner (2-1, min 70). El conjunt andalús, però, ha reaccionat i, en un contraatac, ha situat el definitiu 3-1, obra de Mena. Amb aquesta derrota el Barça B es manté amb 37 punts. El proper duel dels de Gerard López serà el dissabte 7 d’abril al Miniestadi contra la Cultural Lleonesa (16.00 hores).