Lionel Messi, reconegut pel Club per arribar als 100 gols a la Lliga de Campions

Lionel Messi, reconegut pel Club per arribar als 100 gols a la Lliga de Campions

L’excapità blaugrana Carles Puyol ha fet entrega a l’astre argentí d’un quadre commemoratiu per assolir aquesta xifra històrica

Lionel Messi ha estat homenatjat pel Club, amb autorització de la UEFA, per arribar al centenar de gols a la màxima competició continental de clubs. Després de la seva segona diana contra el Chelsea a la tornada dels vuitens de final, el ‘10’ blaugrana va arribar a aquesta xifra golejadora centenària.

Abans de l’inici del partit contra la Roma, l’estrella blaugrana ha rebut un quadre commemoratiu, amb una fotografia del seu primer gol i de l’últim. A més, l’obsequi contenia una llista en la qual es detallen tots els gols de Messi a la Champions. L’encarregat de lliurar-li la composició al ‘10’ ha estat l’excapità i llegenda del FC Barcelona Carles Puyol, company de Messi durant molts anys al vestidor.

100 gols en 123 partits

Messi ha aconseguit arribar a la xifra màgica del centenar tretze anys després de perforar una xarxa europea per primera vegada. Amb el dorsal ‘30’ a l’esquena, el ‘10’ va anotar el seu primer gol a la Lliga de Campions el 2 de novembre del 2005 contra el Panathinaikos grec. I Courtois va ser testimoni d’excepció del gol 100, en el minut 63 del matx de vuitens de final el 14 de març passat. Dels 100 gols que l’estrella barcelonista ha fet en la competició, 57 han estat al Camp Nou, 43 fora de casa i dos en camp neutral.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut