La prèvia del Barça – Roma: Cita de gladiadors al coliseu blaugrana

La prèvia del Barça – Roma: Cita de gladiadors al coliseu blaugrana

(20.45h, BeIN Sports). Els de Valverde reben la visita dels romans al Camp Nou, en el partit d’anada dels quarts de final de la Lliga de Campions, amb l’objectiu d’aconseguir el primer bon resultat per a la tornada

Conquistar els quarts de final i enderrocar l’Imperi Romà. Aquest és l’objectiu del FC Barcelona en territori Champions, on les properes setmanes haurà de lliurar dues batalles. La primera serà al coliseu blaugrana, amb l’afició a favor, aquest dimecres 4 d’abril (20.45, BeIN Sports). Un escenari que s’ha convertit en un fortí, ja que no veu perdre els seus a Europa des de fa 25 duels. A més, als blaugrana també els avala la gran temporada que estan fent. Malgrat tot, derrotar la Roma no serà fàcil.

El líder del grup n’és conscient, i intentarà fer la millor obra possible. “No és cap sorpresa que la Roma sigui als quarts de final. Haurem de fer un partit extraordinari”, ha dit un Valverde que no creu que l’eliminatòria es resolgui en el partit d'anada.

El gladiador Messi, a punt

Després de jugar uns minuts contra el Sevilla a la Lliga, i ser una peça clau en l’empat, Leo Messi ja afina la seva punteria pensant en la Roma. Ell, que ja ha batut la porteria d’un equip italià en 12 ocasions, és el gladiador líder d’una convocatòria formada per Ter Stegen, Cillessen, Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Iniesta, Suárez, Messi, Dembélé, Paulinho, Alcácer, Jordi Alba, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti i Vermaelen.

Al davant hi haurà un equip que s’ha guanyat el respecte de l’arena europea, amb Dzeko –quatre gols i dues assistències- i Alisson –quart millor percentatge d’aturades a la Champions- al capdavant. Sense el turc Ünder, l’entrenador de l’equip romà, Eusebio Di Francesco, ha desplaçat fins a Barcelona 21 futbolistes. La principal incògnita serà Nainggolan, dubte fins a l’últim moment.

Tots ells seran benvinguts aquest vespre al coliseu blaugrana, on 100.000 gladiadors els esperen. Que comenci, doncs, el primer assalt.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut