Herbalife Gran Canària – Barça Lassa: Domini i caràcter per sumar un triomf important (77-93)

Herbalife Gran Canària – Barça Lassa: Domini i caràcter per sumar un triomf important (77-93)

La bona actuació coral dels de Pesic en el tercer i quart període, liderada per Koponen i Tomic, permet sumar una nova victòria clau en la lluita per ser cap de sèrie als play-off pel títol

Enmig de la lluita per aconseguir ser cap de sèrie als play-off pel títol de la Lliga Endesa, el FC Barcelona Lassa de bàsquet ha aconseguit un triomf important per tal d’aconseguir aquest objectiu. Perquè els de Pesic han guanyat l’Herbalife Gran Canària, a domicili, i han refermat la tercera posició, amb 18 victòries i 8 derrotes. I ho han fet amb una bona imatge, després que el domini mostrat a partir del tercer quart hagi estat clau en un partit d’altura, amb un gran ritme, i que ha comptat amb la brillant actuació de Koponen (23 punts, 30 de valoració i MVP de la jornada per primera vegada) i Ante Tomic (19 punts).

Ells dos han estat peces clau i han permès al Barça començar a agafar un avantatge una mica més ampli en l’electrònic (+9), després de la igualtat viscuda durant la primera part. Així ho ha escenificat el resultat al descans, amb el 38-37, després d’uns primers vint minuts amb ritme i intensitat i en què els dos equips han gaudit d’un gran encert.  

Però, tot i que el Barça no ha iniciat bé el tercer període, els triples de Koponen i l’aparició de Tomic, amb un tap i cinc punts consecutius, han posat per davant el Barça (46-50, min 25). A més, els culers han guanyat en mobilitat i han fet més petit un Gran Canària que no s’ha trobat còmode i que ha acusat el bon joc dels de Pesic.

Moment que el Barça ha aprofitat per guanyar el partit, perquè ha esborrat els locals de la pista. Aquí ha arribat la primera estrebada (48-59, min 27), que s’ha mantingut (58-67, min 30) i fins i tot s’ha ampliat ja de forma definitiva (62-78, min 35). Perquè, tot i que un triple de Radisevic ha tallat un parcial de 0-8 (65-78), els blaugrana no han baixat revolucions i han continuat fent bé la feina per acabar segellant el triomf amb un 77-93.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut