PAS Alcoi – Barça Lassa: Retorn a l’OK Lliga amb un desplaçament exigent

PAS Alcoi – Barça Lassa: Retorn a l’OK Lliga amb un desplaçament exigent

Després d’assolir la classificació per a la Final Four europea, l’equip blaugrana afronta el duel d’aquest dissabte sabent que “no podem fallar en cap partit”

Gairebé un mes després, l’OK Lliga torna a l’escena per a un Barça Lassa que vol conservar la seva privilegiada posició. La golejada contra el Reus (6-0) va deixar pas a l’eliminatòria europea contra el Follonica i, ara, toca centrar-se en el partit d’aquest dissabte (20.15 hores, OK Liga TV) a Alcoi. El pavelló Francisco Laporta “és una pista complicada per a tothom”. “Hem de fer el nostre joc, com sempre, i treure els tres punts perquè no podem fallar en cap partit”, ha explicat Edu Castro.

En cas de victòria blaugrana, aquest pot ser un cap de setmana molt positiu, ja que el segon i tercer classificat s’enfronten a la capital del Baix Camp. “Ens hem de centrar en el títol de Lliga, que no se’ns pots escapar i menys després de la temporada que estan fent el Liceo i el Reus”, ha comentat Castro.

L’equip s’ha entrenat aquest divendres al Palau Blaugrana i posteriorment s’ha desplaçat en autocar cap a terres alacantines. Ho ha fet sense la presència de Xavi Barroso, lesionat aquesta setmana, i amb el jove Àlex Joseph completant la convocatòria. “La rotació continua sent boníssima, de molta qualitat, però qualsevol baixa a aquestes alçades de la temporada és molt important. Esperem que es recuperi el més aviat possible”, ha subratllat el tècnic.

Pau Bargalló: “Tenim ganes de continuar amb aquesta bona dinàmica”

Igual que Castro, Pau Bargalló ha destacat que l’equip visita “una de les pistes més complicades de l’OK Lliga”. “Haurem de fer un bon treball per aconseguir els tres punts”. El jugador de Sant Sadurní ha assegurat que “tenim ganes de continuar amb aquesta bona dinàmica” –l’equip encadena 25 partits sense perdre en totes les competicions– però que “no podem fallar per dependre de nosaltres mateixos”.

L’Alcodiam, per la seva banda, es troba en desena posició, a un pas de la permanència matemàtica i amb l’objectiu de classificar-se per a les competicions europees. Com a locals, els de Sergi Punset registren bons números (sis victòries, tres empats i tres derrotes), amb els argentins Maxi Oruste i Tutti Baili com a màxims golejadors (25 i 19 dianes).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut