Camí del sisè ple de la temporada

Camí del sisè ple de la temporada

El futbol formatiu amateur culmina una altra jornada rodona, a l’espera que es disputi el partit ajornat del Benjamí C, amb 12 victòries en 12 partits jugats i amb els Cadets A i B a només una victòria del títol de Lliga

LLAGOSTERA - CADET A

La Lliga ja es a tocar (1-4)

El Cadet A tindrà el proper diumenge la primera oportunitat per guanyar el títol de Lliga. Els nois de Franc Artiga, líders amb 7 punts d’avantatge respecte a l’Espanyol malgrat tenir un partit menys disputat, reben als blanc-i-blaus a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (12.00 hores, Barça TV) en el partit que pot tenyir la Lliga de color blaugrana. El Cadet A s’ha guanyat el dret a decidir la Lliga a casa després de protagonitzar una temporada brillant, amb moments de joc espectaculars, on ha guanyat 22 partits i ha empatat només tres. La darrera victòria va arribar el passat dissabte a Llagostera on l’equip es va refer del gol inicial de Roger (m. 6). Pablo Moreno, que ja suma 24 gols aquesta temporada, i Gerard Gómez van fer el 1-2 abans del descans i Andy Villar i Nico van sentenciar a la segona part. El Cadet A tindrà, per tant, la primera oportunitat per guanyar la Lliga el proper cap de setmana contra un Espanyol amb el que va empatar 1-1 a la primera volta a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

CADET B - VILADECANS

Comença el compte enrere per guanyar la Lliga (7-1)

El Cadet B, líder amb 17 punts d’avantatge respecte a la Rapitenca, també es pot proclamar campió de Lliga la propera jornada si guanya el diumenge a les 17.45 al camp de La Floresta. L’equip de Sergi Milà va signar ahir un dels millors partits de la temporada, amb un futbol ràpid, de toc i vertical, que li va valer per imposar-se al Viladecans per un contundent 7-1. Arnau Farnós va obrir el marcador al minut 7 però el conjunt visitant va empatar al minut 24 amb un gol d’Hicham. David Navarro va fer el 2-1 abans del descans. La segona part va ser de domini absolut del Barça. Leo dos Reis va signar un hat-trick i Toni Quetglas i Fermín es van sumar a la golejada. El Cadet B té ara la primera de les sis oportunitats que té per ser campió en una Lliga on el seu recorregut ha estat brillant.

NASTIC - INFANTIL A

El líder no falla a Tarragona (0-2)

L’Infantil A va resoldre ahir una de les sortides més complicades que li restaven fins a final de temporada. Van guanyar per 0-2 al camp del Nàstic, amb gols de Jordi Coca (m. 26) i de Toni Caravaca (m. 40) i es mantenen ferms al front de la classificació. Els nois de Carles Martínez lideren la Divisió d’Honor amb 9 punts d’avantatge respecte un Espanyol que té un partit menys disputat i que encara ha de venir a jugar a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Aquesta setmana serà decisiva pel desenllaç de la Lliga ja que l’Infantil A juga dimecres el partit ajornat al camp del tercer classificat, la Damm, i el dissabte rep a l’Escola Futbol Mataró. L’equip ho fa, però, amb una bona dinàmica ja que porta 11 jornades sense perdre.

GAVÀ MAR - INFANTIL B

Retallen punts per situar-se colíders (0-6)

L’Infantil B va empatar aquesta jornada a punts amb el líder de la Lliga. Així doncs, el triomf a domicili davant el Gavà Mar, per 0-6, va ser doblement fructífer. Van aprofitar l’empat del primer classificat, l’Escuela San Pedro San Pablo per situar-se colíders tot i que els blaugranes han disputat un partit menys. Les dianes van estar ben repartides en el temps i, per tant, es va certificar el triomf de manera progressiva. Iker Bravo (2), Kareem (2), Cristóbal i Llorenç van ser els encarregats de fer pujar els sis gols al marcador. El següent matx de l’Infantil B serà contra el Calafell, dotzè classificat.

ALEVÍ A -  CORNELLÀ B

Victòria de prestigi (3-1)

El sempre complicat Cornellà B va visitar la Ciutat Esportiva Joan Gamper per a posar a prova l’extraordinària ratxa dels blaugranes. Però l’Aleví A no va deixar de sumar de tres en tres. L’efectivitat en atac i la solidesa en defensa van ser les claus culers. Alexis Olmedo, Bryan Ramírez i Alejandro Domínguez van ser els artífexs dels tres gols dels de Marc Serra.

El Cornellà B només va poder arrodonir el resultat als instants finals amb el 3-1 definitiu. D’aquesta manera, l’Aleví A va assolir la victòria 22 en 23 partits de Lliga i va seguir amb peu ferm al capdamunt de la taula, amb 14 punts d’avantatge respecte la Damm B. El següent matx dels culers serà contra el Sant Andreu, que ocupa la sisena posició en Lliga.

CORNELLÀ A - ALEVÍ B

Golejada per seguir en bona dinàmica (0-6)

L’Aleví B segueix imposant la seva llei a la Lliga. Invicte en les 24 jornades: 23 victòries i un empat. Davant el Cornellà A no va passar dificultats per endur-se el triomf. Ja des de ben aviat els culers van imposar la seva filosofia a través del gol de Daniel Gudjohnsen, autor d’un hat-trick. Jan Encuentra, Pol Trigueros i Nicolás Exposito van certificar la jerarquia blaugrana en l’electrònic final (0-6). En el següent matx, els blaugranes, líders amb quatre punts d’avantatge respecte un Espanyol que té un partit menys disputat, intentaran estendre el seu domini davant el Sant Andreu, quart classificat.

ALEVÍ C - CUBELLES

La bona ratxa continua (11-0)

Majestuós. Es van esgotant els adjectius per descriure la trajectòria de l’Aleví C de Dani Horcas  en la Lliga. Davant el Cubelles va arribar la victòria 23 en 23 partits que els manté com a líders invictes amb 16 punts d’avantatge respecte el Cornellà C. A més, els números de cara a porta són aclaparadors. Amb 218 gols és l’equip que més n’ha marcat. I, en defensa, no es queden enrere, perquè són el conjunt que menys dianes ha rebut, només 19.

D’aquesta manera, l’11-0 de la jornada 23 no va ser un fet puntual. Va donar continuïtat a la trajectòria blaugrana, on tots els integrants de la plantilla en són partícips. És igual que Marc Bernal (3), Xavi Castellanos (2), Shane Kluivert (2), Landry Cephas, Gibert Jordana, Jofre Torrents i David Sáez marquessin els gols, perquè la grandesa de l’Aleví C és el col·lectiu. El següent matx dels culers serà contra l’Escola Gavà, desè classificat.

PB COLLBLANC SANTS - ALEVÍ D

Jerarquia culer per ser més líders (2-8)

Jornada rere jornada l’Aleví D de Pau Moral va prenen avantatge sobre els seus perseguidors. Davant de la PB Collblanc Sants els tres punts van servir per ampliar a nou la distància sobre el segon, l’Europa B, que va perdre al camp de l’Escola Gavà. La victòria 21 en competició domèstica va arribar, una vegada més, gràcies al poder ofensiu exhibit pels culers.

Jan Martínez (2), Quim Junyent (2), Denis Cruz, Guillem Victor, Albert Navarro i Xavi Espart van ser els encarregats de transformar la superioritat culer, que tot i els dos gols rivals no va veure perillar l’electrònic en cap moment. El següent matx de l’Aleví D serà contra l’Escola Futbol Gavà, que ocupa la vuitena plaça.

CAN RULL ROMULO TRONCHONI - BENJAMÍ A

La tònica és sumar de tres en tres (0-10)

24 victòries de 24 partits en Lliga. La trajectòria del Benjamí A d’Òscar Jorquera és més que envejable. No solament s’enduu tots els partits que disputa, sinó que goleja. Davant el Can Rull va arribar l’enèsima golejada de la temporada i va demostrar, una altra vegada, l’autoritat en atac i en defensa. 10 gols a favor i 0 en contra, que el van refermar com l’equip que més goleja i que menys encaixa en competició domèstica.

Arnau Marés (5), segon màxim golejador blaugrana en Lliga, Roger Casadevall (3), Madou Murcia (2) van situar el 0-10 definitiu i van traslladar a l’electrònic un triomf coral. D’aquesta manera, els blaugrana segueixen com a líders sòlids amb 11 punts de distància sobre un Cornellà B que té dos partits menys disputats. El següent partit del Benjamí A serà contra el Sant Cugat, que ocupa la tercera plaça.

BENJAMÍ B – JÀBAC I TERRASSA

Victòria treballada contra un bon rival (3-1)

El Benjamí B manté el seu ple de victòries a la Lliga gràcies al seu treballat triomf a la Ciutat Esportiva contra el Jàbac i Terrassa per 3-1. Roger Martí va obrir el marcador al minut 3, només començar el partit, però la sentencia no va arribar fins al minut 31 quan William Boussou va fer el 2-0. Els visitants van retallar distàncies però Broulaye Chama va fer el 3-1 definitiu amb el que l’equip de Juanan Gil suma la victòria número 23 a la Lliga que li serveix per avantatjar en 8 punts a un Espanyol que ha jugat un partit més. El Benjamí B jugarà, precisament, la propera jornada al camp de l’Espanyol. A la primera volta van guanyar els blaugranes per 6-1.

SANTBOIÀ B - BENJAMÍ D

Amb la confiança al cent per cent (0-8)

En una victòria coral del Benjamí D van destacar els cinc gols d’Ivan Campillo. Amb aquesta contribució estel·lar, els blaugrana es van endur una plàcida victòria del camp del Santboià B i ja en sumen 19 en Lliga. Ethan Rodríguez (2) i Fran Orduña van arrodonir la golejada final. En defensa, els nois de David Sánchez es van mostrar sòlids i van deixar la porteria a zero per vuitena vegada en competició domèstica. El següent partit del Benjamí D, segon a tres punts de l’Hospitalet, serà contra la Penya Barcelonista Collblanc, que ocupa la setena plaça.

PREBENJAMÍ - ATLETIC SANT JUST C

Remuntada de líder (2-1)

Els nois de Dani Segovia es van reposar del gol visitant anotat per Pol Rodríguez al minut 11. La capacitat de reacció dels blaugrana es va començar a materialitzar al cap de quatre minuts. Roc Martínez no solament va igualar el gol inicial de l’Atlètic Sant Just C (m. 15) sinó que, ben avançat el matx, també va certificar el triomf culer (m. 35). Un resultat favorable que va permetre mantenir la distància de dos punts respecte el segon classificat, el Pubilla Casas. El següent matx del Prebenjamí serà contra el Cornellà G, onzè classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut