El FC Barcelona i l’Agència Catalana de la Joventut impulsen una beca de preparació física esportiva

El FC Barcelona i l’Agència Catalana de la Joventut impulsen una beca de preparació física esportiva

Joves d’entre 16 i 31 anys titulars del Carnet Jove poden optar a una nova beca que permetrà a l’estudiant beneficiari fer una estada de gairebé un any en l’àrea de ciències de l’esport del FC Barcelona

El FC Barcelona i l’Agència Catalana de la Joventut han sumat voluntats per impulsar una nova beca en l’àmbit del rendiment esportiu amb l’objectiu d’introduir en aquest món als joves d’entre 16 i 31 anys. Aquesta estada formativa està destinada exclusivament als titulars del Carnet Jove i s’emmarca dins del programa de Beques Carnet Jove que l’Agència Catalana de la Joventut impulsa anualment amb empreses punteres de diversos sectors.

L’arcord entre les parts s’ha signat aquet dilluns a les oficines del FC Barcelona amb presència d’Oriol Tomàs, directiu del FC Barcelona, d’Òscar Grau, CEO del FC Barcelona, de Cesc Poch, director general de l´Agència Catalana de la Joventut, i d’altres representants d’aquesta entitat que depèn de la Generalitat de Catalunya. Amb aquesta iniciativa el Club contribueix a ampliar l’oferta formativa dels joves catalans, fruit del compromís de l’entitat amb aquest segment de públic per al qual ja ha creat, en un altre àmbit, el projecte Zona Jove, que permet gaudir d’avantatges exclusius en clau blaugrana als socis d'entre 18 i 30 anys.

La nova beca compta amb una plaça anual en la qual l’estudiant beneficiari podrà adquirir coneixements en l’àrea de ciències de l’esport del Club, de la mà dels preparadors físics i dels responsables de rendiment esportiu. A més d’assistir als entrenaments dels equips a la Ciutat Esportiva, en els quals recollirà i enregistrarà les dades per al seu posterior tractament, també farà un seguiment  dels partits un cap de setmana al mes per comprovar de primera mà la seva aplicació. Entre d’altres tasques, l’estudiant participarà en l’avaluació del rendiment dels diferents jugadors i signarà els projectes on hagi participat com a becari dels preparadors físics.

Aquesta estada formativa s’iniciarà el setembre del 2018 i s’allargarà fins al mes de juliol de 2019. L’estudiant obtindrà una ajuda de 5.000 € i, a més de l’experiència professional acumulada, rebrà un certificat acreditatiu de la seva formació al FC Barcelona.

Les candidatures per accedir a aquesta beca es poden presentar fins el 18 d’abril aquí

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut