Barça Lassa B – Prone Lugo (6-0): Triomf en el darrer partit a casa

Els de Xavi Closas superen amb contundència a Prone Lugo i esperaran a la darrera jornada per veure la seva classificació definitiva

Amb l’estil que ha desenvolupat durant tota la temporada, el Barça Lassa B de futbol sala s’ha acomiadat de la Ciutat Esportiva Joan Gamper a l’actual temporada. Amb control de la pilota i pressió alta sobre el rival, els blaugranes s’han emportat el triomf i la propera setmana a Tenerife definiran el seu lloc final a la Segunda División de la LNFS.

Control blaugrana

De bon inici els blaugranes començaven marcant. Luis García, en el segon 37 de partit, obria el marcador. El Barça Lassa tancava els gallecs del Prone en el seu camp i Closas i Cols tenien opcions d’augmentar la diferencia però el porter Vela es mostrava segur sota Pals.

En el minut 9 el visitant Castilla feia lluir al porter blaugrana Feixas, a la primera ocasió clara dels visitants. Els joves de Xavi Closas tenien el control de la pilota i fruit d’aquest domini Juan José Caro establia el 2 a 0 en el minut 12 de la primera part.

El Barça Lassa B no baixava la guàrdia i en el minut 15 Nil Closas tornava a posar a prova al porter visitant però sense gol. Un gol que si va trobar, segons després, el seu company Xavi Cols, que marcava el tercer blaugrana. Els cinc darrers minuts del primer temps seguien la mateixa tònica que la resta del primer període: Un Barça intens que pressionava la sortida visitant i amb ambició, cercant la porteria rival.

Lluita durant 40 minuts

Sense relaxació, trot i que el còmode 3 a 0 que tenien al seu favor, el segon equip del futbol sala blaugrana sortia a seguir lluitant tal i com ho havia fet en el primer temps. Seguint aquesta línia, en el minut 25, va arribar el quart gol blaugrana, obra d’Oriol Santos i pocs segons desprès, era Cardona que establia el 5 a 0.

La pressió blaugrana continuava, Khalid i Caro ho intentaven sense el premi del gol i el Prone no aconseguia arribar a la porteria de Miquel Feixas. Just en l’equador del segon temps, Cols estavellava la pilota en el travesser i Peiró, en el 32, feia una centrada-xut que sortia per ben poc, a l’esquerra de la porteria gallega.

En el minut 33, el Prone Lugo jugava amb porter jugador i aconseguia acostar-se a la porteria blaugrana amb un xut creuat de Moreno, sense molt perill. A l’altre costat del camp les ocasions es succeïen per part de Caro, de Cardona i de Luis García, fins que Khalid, en el minut 37, marcava el 6 a 0 amb assistència de Luis García.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Prone Lugo (6-0)