Reconeixement a 50 anys de barcelonisme per a socis del 1968

Reconeixement a 50 anys de barcelonisme per a socis del 1968

El president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident Jordi Cardoner lliuren la insígnia d'or a més de 150 socis en un doble acte celebrat a l’Auditori 1899

L’Auditori 1899  del Camp Nou ha acollit aquest dijous dos actes consecutius en els quals s’ha fet la primera entrega de la insígnia d’or a més de 150 socis que es van vincular al FC Barcelona l’any 1968, i celebren aquesta temporada els seus cinquanta anys de socis blaugrana.

Els dos actes de lliurament d’insígnies d’or han comptat amb la presència del president Josep Maria Bartomeu i del vicepresident primer, Jordi Cardoner i Casaus, que han estat els encarregats de lliurar el guardó, i han saludat i conversat amb cadascun d’ells i amb els familiars i amics que els han acompanyat.

El president blaugrana ha agraït el suport dels socis i la seva constància durant aquests anys: “Amb aquest acte, celebrem els vostres 50 anys de vinculació al Barça i us volem donar les gràcies perquè, en aquells moments difícils en què no estàvem acostumats a guanyar i el Club no estava gaire ben vist pel règim,  us vau vincular al Barça i vau ajudar a superar les dificultats i a fer créixer el sentiment barcelonista”.

Josep Maria Bartomeu també ha recordat que en aquell 1968 cal buscar l’origen del lema “més que un club”, al qual es va referir el president Narcís de Carreras en el seu discurs de presa de possessió del càrrec. A nivell esportiu, la nota positiva va ser la consecució del títol de Copa davant el Reial Madrid al Bernabéu, quan es va guanyar per 0-1 gràcies a un autogol de Zunzunegui en la que passaria a la història com la Final de les ampolles, a causa de les ampolles de vidre que van caure sobre el terreny de joc. A la part negativa, aquell any es va produir la inesperada i estranya mort del defensa uruguaià del Barça Julio César Benítez, el dia abans de rebre el Real Madrid al Camp Nou en un partit de Lliga que va quedar ajornat per uns dies.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut