Carramimbre CBC Valladolid – Barça Lassa B (73-87): Triomf per dependre d’ells mateixos

Amb un triomf a la darrera jornada a casa, el Barça Lassa B mantindria la categoria LEB Oro

A una jornada de la fi de la Lliga el segon equip té a la seva ma mantenir la categoria. Amb un triomf a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el proper divendres a les 21 h davant el CB Prat, els de Julbe mantindrien la categoria sense esperar resultats de tercers

Encert ofensiu i intensitat blaugrana

Els primers minuts del partit han estat frenètics a nivell d’anotació. Ambdós equips veien cistella amb facilitat. Els blaugranes, amb un Sergi Martínez en estat de gràcia a cara cistella i dirigits per Pol Figueras, lideraven el marcador per 20 a 21 en el minut 6 del primer quart. L’encert blaugrana seguia vigent i a manca de dos minuts per a la fi del quart, 22 a 27, i temps mort local, per finalitzar el quart amb 24 a 28 favorable als joves de Julbe.

En el segon quart, els blaugranes es trobaven amb un inspirat Chatman, que liderava l’atac dels castellans. Però superat l’equador del quart, el Barça Lassa B guanyava per 32 a 37 amb una cistella de Figueras. L’estirada blaugrana va arribar amb un parcial de 2 a 10 que els situava amb un 38 a 49 a poc més d’un minut del descans i arribant al descans amb 45 a 49

Domini blaugrana

El segon equip del bàsquet blaugrana no perdia la concentració en l’inici del tercer quart i després de tres tirs lliures de Font, tornava a agafar distància (48-57) en el minut 4, i 3 punts consecutius de Herun obligaven a l’entrenador de Valladolid a demanar temps amb 50 a 60 i 4’42” per jugar. 13 punts per sobre es situaven els blaugranes amb una cistella de Pol Figueras, màxima diferència del partit.

El darrer quart s’iniciava amb un 56 a 69 pels joves d’Alfred Julbe i un triple inicial de Kurucs augmentava a 16 la distància. Un altre triple, ara de Max Esteban, posava encara més terra per mig (58-75) a set minuts per a la fi del partit.

Herun començava a definir el triomf blaugrana, encistellant el 60 a 49 a 4’41” de la fi del partit. Els locals buscaven la remuntada i apretaven defensivament, podien reduir una mica la diferència però el triomf era blaugrana per 73 a 87

Aquí podeu consultar les estadístiques del Carramimbre CBC Valladolid – Barça Lassa B (73-87)