Carnet de soci gratuït i obsequi de benvinguda per als nens i nenes de 0 a 5 anys

Carnet de soci gratuït i obsequi de benvinguda per als nens i nenes de 0 a 5 anys

Promoció especial per facilitar la incorporació dels més petits de la família al col·lectiu social del Club

El FC Barcelona ha posat en funcionament una promoció especial destinada a aquells infants d’entre 0 i 5 anys que es facin socis del Club i que representa una bona oportunitat per incorporar els més petits de la família al col·lectiu social del Barça.

L’alta per a aquestes categories de socis (aleví nadó i aleví) és gratuïta, i també disposen de la quota gratuïta de tot l’any 2018.

En el moment de vincular-se al Club, a més del corresponent carnet, el nou soci serà obsequiat amb un regal de benvinguda. Un regal especial amb clares referències barcelonistes. Només podran descobrir-ne el contingut aquells nens que s’incorporin a la família blaugrana, o aquells pares o familiars que vinguin a les oficines de l’OAB a fer-los socis.

Per a aquells socis de 0 a 15 anys, el Club disposa d’una sèrie d’avantatges i activitats que es troben agrupades a la Zona Nens. Per exemple, s’ofereix la possibilitat d’obtenir entrades per al Camp Nou i per al Palau Blaugrana, fotografiar-se amb els primers equips del Club o participar en diferents concursos i promocions.

Tramitació per fer-se soci

Els sol·licitants que vulguin tramitar l’alta de soci d’un menor d’edat hauran de fer la sol·licitud de manera presencial a l’Oficina d’Atenció al Barcelonista (OAB-Camp Nou), i hauran de portar la documentació següent:

- DNI / Passaport original o fotocòpia del sol·licitant. 
- Dades d’un compte bancari. 
- Llibre de família original del nen o fotocòpia per a qui se sol·licita l’alta de soci. 
- Una fotografia de mida carnet, en el cas que no es produeixi l’assistència presencial del nen.

Només poden sol·licitar l’alta de soci dels menors d’edat el pares, els avis o els tutors legals.

Les altes de soci gratuïtes es poden efectuar només de dilluns a divendres, de 10 h a 18 h, excepte els dies de partit i els festius.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut