Barça Lassa B – Zumosol Ars Palma del Río (28-27): Triomf de lluita

Els blaugranes assoleixen la victòria en un partit igualat durant els seixanta minuts

Triomf de lluita i brega el que ha aconseguit el Barça Lassa B davant el Zumosol Ars de Palma del Río. En el penúltim partit de la temporada a casa, els de Roi Sánchez han hagut de treballar de valent per emportar-se els punts en joc.

Igualtat a Sant Joan Despí

Tot i que a l’inici les primeres diferències han estat favorables al Zumosol Ars, els de Roi Sánchez s’han anat assentant sobre la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper i al minut 19 guanyaven per 12 a 11 en un matx força equilibrat.

La igualtat ha persistit fins al minut 25 (15-15). Els blaugranes no aconseguien generar diferències superiors a un gol i arribaven al descans amb un 18 a 17 a favor seu.

Lluitat fins al final

Al segon temps la igualtat seguia al marcador. O els barcelonistes tenien un gol de diferència a favor o hi havia empat o un gol en contra, fins que al minut 8 del segon temps els andalusos aconseguien un 20 a 22 abans del temps mort del tècnic blaugrana. Un gol de Joan Amigó permetia recuperar l’empat al marcador (23-23) al minut 13 de la segona part.

Tot i fallar un 7 metres en la jugada anterior, el Barça Lassa B obtenia dos gols de renda (25-23) a deu minuts del final amb un gol d’Estepa. S’entrava als cinc darrers minuts amb un 26 a 25 i amb tot per decidir. Amb inferioritat i possessió blaugrana s’arribava als tres darrers minuts, i tot i aquesta minva, el Barça Lassa B marcava i se situava 27 a 25.

Però el Zumosol Ars venia cara la seva pell, i a dos minuts retallava la distància a un sol gol i amb oportunitat d’empatar. S’entrava al darrer minut amb 28 a 27 i possessió blaugrana. El Barça Lassa mantenia la pilota i l’avantatge d’un gol a 33 segons del final. Els blaugranes erraven el llançament, i el darrer atac era per als andalusos, que no aconseguien el gol, i el triomf es quedava a Barcelona.