Tenerife Iberia Toscal – Barça Lassa B (1-9): Triomf ampli per finalitzar la Lliga en tercer lloc

Els blaugranes finalitzen la Segona Divisió de la LNFS en tercer lloc, tot i que han estat virtualment campions durant gairebé tota la jornada

El Barça Lassa B de futbol sala havia finalitzat el seu partit a Tenerife (1-9) i els resultats de Valdepeñas i ELPozo B feien que els de Closas fossin campions de Lliga, però encara restaven uns minuts per disputar a les pistes del primer i del segon classificat a l’inici de la jornada, que s’ha jugat en horari unificat.

El Valdepeñas perdia per 4 a 6, i al darrer minut ha aconseguit dos gols i empatar. A la vegada, ElPozo de Múrcia B marcava dos gols al darrer minut i desfeia l’empat a 3 per acabar guanyant per 5 a 3 i per proclamar-se campió de Lliga, substituint el Barça Lassa B, campió de la temporada passada.

Triomf còmode

Respecte del partit jugat a Tenerife, darrer d’aquesta temporada, els blaugranes han obtingut un resultat ampli i des dels primers minuts han obert escletxa al marcador.

Al minut 5 el Barça Lassa B ja dominava per 0 a 2, tot i que els locals marcaven l’1 a 2 a l’equador del primer temps. Els blaugranes marxaven al descans dominant per 1 a 3.

A la represa tornava de ple el domini barcelonista: Closas marcava l’1 a 4 al minut 22, i a la part final Cols, Khalid i Luis García, per partida doble, augmentaven la diferència fins a l’1 a 9 final.

Aquí podeu consultar les dades del Tenerife Iberia Toscal – Barça Lassa B (1-9)