Heurtel, Hanga, Oriola i Tomic, entre els candidats a MVP de la temporada a la Lliga Endesa

Heurtel, Hanga, Oriola i Tomic, entre els candidats a MVP de la temporada a la Lliga Endesa

Des d’aquest dijous 26 d’abril i fins al 19 de maig s’obre la votació popular per decidir quins cinc jugadors formaran part del cinc ideal i qui serà l’MVP

El Barça Lassa té quatre jugadors entre els candidats a ser MVP de la Lliga Endesa aquest curs 2017/18. Thomas Heurtel, Adam Hanga, Pierre Oriola i Ante Tomic es troben a la llista de jugadors més valorats de la competició, i tots ells poden ser escollits en el cinc ideal de l’ACB. A banda del vot dels jugadors, dels entrenadors i de la premsa, també la votació popular és clau per poder optar a aquest guardó o per estar en el cinc ideal.

Thomas Heurtel, amb 13,3 punts i 16,3 de valoració, és el segon base més valorat de la competició per darrere de Luka Doncic. També hi ha Adam Hanga (8,6 punts i 10,5 de valoració), Ante Tomic (9,4 punts i 14,2 de valoració) i Pierre Oriola (9,2 punts i 10,8 de valoració).

Com es pot votar

A través de les xarxes socials principals (Twitter, Facebook, Instagram), els seguidors i aficionats poden votar el seu jugador preferit citant-lo, i també amb el hashtag #MVPMovistar. Per exemple, per votar Thomas Heurtel a Twitter caldria citar el jugador @MT28APRIL afegint també l’etiqueta #MVPMovistar. Cada retuit que es faci d’aquesta piulada també comptarà com a vot, i la restricció és que tan sols es pot votar cada 24 hores.

Pel que fa a Instagram i Facebook, es comptaran els vots que es facin als comptes principals de la Lliga Endesa i de Movistar. Es podrà votar des d’aquest dijous 26 d’abril i fins al 19 de maig.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut