Lionel Messi: “Andrés Iniesta mereixia marxar així”

Lionel Messi: “Andrés Iniesta mereixia marxar així”

El crac argentí lamenta l’adeu del manxec a final de temporada i posa en valor una Lliga guanyada sense perdre cap partit

“Iniesta mereixia marxar així. Se’n va amb un doblet més que merescut, tot i que ens hauria agradat que marxés amb un triplet. Li desitgem el millor”. Aquestes han estat les paraules que Lionel Messi, el millor jugador del món, autor d’un hat-trick a Riazor, ha dedicat a Andrés Iniesta després de guanyar la 25a Lliga del Barça, la setena en deu anys.

Ha continuat així: "El seu adeu és una llàstima. Abans ja havien marxat altres jugadors emblemàtics, com Xavi i Mascherano, i enguany li toca a ell. És una llàstima per a nosaltres i per al Club”.

Messi: “Aquesta Lliga té molt de mèrit”

El ‘10’ blaugrana també s’ha referit al títol de Lliga, el novè del seu compte personal. “Estic molt feliç, amb molta alegria per haver assolit aquesta Lliga. Sabem com de difícil és guanyar-la i cal valorar-ho i celebrar-ho”, ha afirmat.

Ha atorgat especial importància al fet d’haver-la guanyat sense haver perdut cap dels 34 partits jugats fins al moment. “Crec que hem estat molt superiors a tota la resta de rivals. No hem perdut cap partit gairebé en cap de les competicions disputades”, ha explicat, abans de referir-se a la derrota “inesperada” patida a Roma a la Champions.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut