Marta Galimany i Marc Alcalà s’emporten la Cursa dels Bombers de Barcelona

Més enllà de les dues primeres posicions, Mohamed Zarhouni i Ibrahim Ezzahidouni van pujar al podi en categoria masculina

El Barça va dominar amb claredat la vintena edició de la RunnersInn Cursa dels Bombers de Barcelona gràcies a les victòries de Marta Galimany (33.54) i Marc Alcalá (29.29), així com a la segona posició de Mohamed Zarhouni i la tercera d’Ibrahim Ezzahidouni.

Segona victòria per a Galimany, primera per a Alcalà

Amb aquesta victòria l’atleta del Barça Marta Galimany reedita el títol del 2016 després de trencar la cursa en els dos últims quilòmetres amb un temps que va tornar a baixar dels 34 minuts (33.54).

Pel que fa a Marc Alcalà, va aconseguir emportar-se aquesta cursa per primera vegada tot i que un grup de vuit atletes va anar sempre al capdavant. A la recta final Alcalá va apujar el ritme per acabar guanyant la cursa amb un temps de 29 minuts i 29 segons.