Valverde: “La nostra trajectòria ha estat extraordinària”

Valverde: “La nostra trajectòria ha estat extraordinària”

El tècnic blaugrana ha atribuït el mèrit del títol de Lliga als seus futbolistes, els quals ha catalogat com a “forts i brillants”

Amb posat tranquil i amb un somriure al rostre. Valverde ha sortit a la roda de premsa després que el Barça derrotés el Deportivo (2-4) i es proclamés campió de Lliga. “Sento alegria, perquè és una competició molt llarga que estàvem perseguint d’ençà que ens vam posar primers. Per fi hem pogut fer el pas de ser campions”. El tècnic blaugrana també ha afegit. “Hem estat els millors, ja que la nostra trajectòria ha estat extraordinària”.

Les serpentines han estat metafòriques: “Estem encantats, perquè hem realitzat una gran temporada. No és treball d'un dia, sinó de molts dies i de molts partits”. Ara l’important és “celebrar el títol amb la gent”. Ara bé, l’ambició del preparador culer no s’atura amb el trofeu aconseguit: “Ens encantaria acabar la competició sense perdre i establir un rècord”.

Un líder a l’ombra que refusa qualsevol mèrit i l’atribueix als seus futbolistes. “He intentat que l’equip es mantingués sempre unit, especialment en els moments complicats”, ha explicat en el moment de caracteritzar l’equip. Uns jugadors que el tècnic blaugrana també ha definit com a “forts i brillants”. I no ha estat l’únic elogi: “El difícil no és guanyar, el difícil és tornar a guanyar”. Valverde s’ha trobat amb un grup que està deixant petjada al futbol. Set de les últimes Lligues són culers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut